Βαθμολογία

Ράσταβατς: «Στο δεύτερο ημίχρονο αλλάξαμε στάση»

Με έναν σημαντικό βαθμό κυρίως για την ψυχολογία της έκλεισε τον πρώτο γύρο η Ξάνθη, η οποία κατάφερε να πάρει το 1-1 από τον Παναθηναϊκό το βράδυ της Κυριακής (17/12) παρόλο που για ένα ημίχρονο ήταν αγνώριστη.

Ο Μίλαν Ράσταβατς μετά το τέλος του ματς παραδέχτηκε πως στο πρώτο μέρος ο Παναθηναϊκός κυριάρχησε, αλλά στάθηκε στη βελτίωση που είχε η ομάδα του στη συνέχεια προκειμένου να έρθει ο βαθμός.

Συγκεκριμένα είπε στην κάμερα της NOVA: «Ο Παναθηναϊκός κυριάρχησε στο πρώτο μέρος. Στο δεύτερο ημίχρονο αλλάξαμε στάση, παίξαμε καλύτερα ως ομάδα και πήραμε τον βαθμό».

Από την πλευρά του ο Δήμος Μπαξεβανίδης δήλωσε στο συνδρομητικό: «Ο Παναθηναϊκός ήταν σαφώς ανώτερος στο πρώτο ημίχρονο, ήμασταν τυχεροί που πήγαμε στο ημίχρονο και το σκορ ήταν μόνο 0-1. Είχαμε την ευκαιρία στην ανάπαυλα να διορθώσουμε κάποια πράγματα, να μιλήσουμε και τελικά να φτάσουμε στο 1-1».

Στη συνέχεια ρωτήθηκε για την εικόνα της Ξάνθης στο πρώτο μέρος και είπε: «Τα προβλήματα του Παναθηναϊκού και η ήττα από τον ΠΑΟΚ τους συσπείρωσε, τον περίμενα έτσι όπως ήρθε. Πέρα από το τακτικό κομμάτι, διορθώσαμε και τη στάση μας στο παιχνίδι, ήμασταν πιο σοβαροί, πιο συγκεντρωμένοι και πιο αποφασιστικοί στις μονομαχίες».

Για τις αποδοκιμασίες του κόσμου στο πρώτο μέρος σχολίασε: «Ο κόσμος της Ξάνθης είναι απαιτητικός, δουλειά μας είναι να παίζουμε ωραίο ποδόσφαιρο. Προσπαθούμε να δίνουμε τα πάντα, κάτι που δεν κάναμε στο πρώτο ημίχρονο, αλλά αυτό θα το λάβουμε σα μάθημα».