Βαθμολογία

Λαυδαριάς: «Έχουμε βελτιωθεί αισθητά»

Ικανοποιημένος για τη νίκη της ΑΕΛ εμφανίστηκε στην Συνέντευξη Τύπου ο βοηθός Ανδρέας Λαυδαριάς μετά την επικράτηση επί της Λαμίας με 2-0 εκτός έδρας.

Aναλυτικά: «Αφιερώνουμε αυτή τη νίκη στον κ. Φυντάνη που έχασε τον αδερφό του τον Παναγιώτη πριν από τέσσερις ημέρες, ενός ανθρώπου που ήταν κοντά στην ομάδα μας. Τα παιδιά, του το υποσχέθηκαν και κράτησαν τον λόγο τους.

Εάν και είχαμε μια δύσκολη εβδομάδα λόγω του θανάτου αυτού, δουλέψαμε αρκετά και κερδίσαμε δίκαια την αναμέτρηση. Το αποτέλεσμα για εμάς είναι το καλύτερο δυνατό.

Έχουμε βελτιωθεί αισθητά σε όλες τις γραμμές μας και έχουμε βάλει την ομάδα σε τέτοιο δρόμο που μέσα στον αγωνιστικό χώρο διεκδικεί το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα κόντρα σε οποιαδήποτε ομάδα και εάν αγωνίζεται».

Για το εάν η ομάδα αλλάζει στόχους: «Η ομάδα έχει μπει σε ένα δρόμο που την χαρακτηρίζει στον βαθμολογικό πίνακα από την 5η έως την 10η θέση. Προσπαθούμε να είμαστε και να μείνουμε μέσα σε αυτές τις θέσεις έως και το φινάλε, κοιτάζοντας παράλληλα το κάθε παιχνίδι χωριστά».

Για το ότι ξεκίνησαν μαζί οι Λαγός και Φατιόν: «Σε κάθε ματς η ομάδα προετοιμάζεται αντίστοιχα. Όλοι οι ποδοσφαιριστές είναι σε καλή κατάσταση και το δείχνουν όποτε τους χρειαστούμε, όπως και σήμερα για παράδειγμα ο Λαγός».