Βαθμολογία

Σπουδαία νίκη για Κιλελέρ, 2-1 την Μελιβοία

Την πορεία του προς την άνοδο συνέχισε η ομάδα του Κιλελέρ η οποία νίκησε με 2-1 τον Φιλοκτήτη Μελιβοίας για την 13η αγωνιστική της Α1 ΕΠΣΛ.

Η ομάδα του Δημήτρη Δανιλούλη, παρά τις πολλές απουσίες καθώς έπαιζε με ενδεκάδα ανάγκης, έφτασε στη νίκη και τους 31 βαθμούς μειώνοντας την διαφορά στον πόντο από το Μακρυχώρι που αναδείχθηκε ισόπαλο 2-2 με την Αμπελιά.

Ένα λεπτό πριν το ημίχρονο ο Βράκας με κάθετη μπαλιά βρήκε τον Κουσιώρα ο οποίος αφού πέρασε και τον τερματοφύλακα από πλάγια θέση έκανε με σουτ το 1-0 που ήταν και το σκορ του ημιχρόνου. Η Μελιβοία έφτασε στο 1-1, όμως στο 76' το Κιλελέρ έφτασε στο τελικό 2-1 όταν ο Κουσιώρας εκτέλεσε κόρνερ ο Ζιόμπουρας πήρε την κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι και στη πορεία της μπάλας βρέθηκε ο Τζατζάκης που με σουτ έκανε το τελικό 2-1.

Μάλιστα ο σκόρερ είχε περάσει δευτερόλεπτα νωρίτερα στο ματς. Πολλές χαμένες ευκαιρίες για το Κιλελέρ με τους Κασσιό, Τζατζάκη σε δυο περιπτώσεις, Κουσιώρα, Βράκα, Παλάσκα και Φαρμάκα.

Κιλελέρ (Δημήτρης Δανιλούλης): Γκέμας, Γκουγκουρνάρης, Κουκότσικας, Παλάσκας, Νεστορίδης, Κολοβός, Βράκας (85' Τζουρτζουκλής), Κασσιός (76' Τζατζάκης), Ζιόμπουρας Α., Φαρμάκας (19' λ.τ. Μίλι), Κουσιώρας.