Βαθμολογία

Με το αριστερό η νέων του Απόλλωνα Λάρισας

Την Κυριακή (17/12) ξεκίνησε και το πρωτάθλημα νέων της Football League. Ο Απόλλων Λάρισας γνώρισε βαριά ήττα με σκορ 3-0 από τα Τρίκαλα εκτός έδρας. Οι παίκτες του Κώστα Καρακούση κέρδισαν με 3-0 τον Απόλλωνα Λάρισας χάρη στα γκολ των Παΐλα, Κατσαντώνη και Μανώλη.

Το φιλμ του αγώνα

Στο 5΄σουτ του Τσιούτσια δύσκολα έβγαλε ο Βουτσελάς.

Στο 16΄καλή ευκαιρία ο Απόλλωνας με τον Λουκά που πλάσαρε από την μικρή περιοχή άουτ.

Στο 25΄ φάουλ ο Μανώλης, κεφαλιά ο Παϊλας η μπάλα λίγο πάνω από την εστία στην πρώτη καλή στιγμή για τα Τρίκαλα.

35΄1-0. Ο Παϊλας από δεξιά εκτέλεσε κόρνερ, ο τερματοφύλακας του Απόλλωνα στην κλειστή γωνία του δεν συγκράτησε την μπάλα και αυτή κατέληξε στα δίχτυα.

Στο 40΄ δυνατό σουτ ο Ζήσης απέκρουσε την μπάλα ο Σπηλιώπουλος.

Στο 43΄ σημαντική ευκαιρία με τον Κατσαντώνη ο οποίος έφυγε γρήγορα από δεξιά, μπήκε στην περιοχή αλλά απέναντι στον τερματοφύλακα του έφυγε το κοντρόλ της μπάλας.

Στο 65΄απείλησε ο Απόλλωνας με σουτ του Τσιούτσια και τον Βουτσελά να βγάζει σωτήρια την μπάλα κόρνερ.

75΄2-0. Ωραία προσπάθεια του Μανώλη από δεξιά μπήκε στην περιοχή, έκανε το σουτ η μπάλα πήγαινε στα δίχτυα την οποία τελικά έσπρωξε με προβολή ο Κατσαντώνης.

83΄3-0. Οι ίδιοι πρωταγωνιστές στην φάση. Ο Κατσαντώνης το σουτ στην περιοχή, ο Σπηλιώπουλος απέκρουσε εξ΄επαφής και ο Μανώλης από κοντά πήρε το ριμπάουντ και σκόραρε.

Στο 86΄οι φιλοξενούμενοι με τον Πουλιάνα απείλησαν αλλά η κεφαλιά του πέρασε λίγο άουτ.

Στο 88΄ ο Τσιούτσιας και πάλι έπιασε το δυνατό σουτ, ο Βουτσελάς σε καλή θέση απέκρουσε την μπάλα.

Νέοι Α Ο Τρίκαλα (Καρακούσης-Μπούτας): Βουτσελάς, Μαντέλας (74΄Μπακατσής), Νικολαρέας (87΄Ζαρόκωστας), Αλεξίου, Τσιμπούκας, Γιάννη (73΄Αλμπάνης), Μανώλης, Ζήσης, Κατσαντώνης , Μπαρτζιώκας (70΄Αλεξανδρής), Παϊλας (82΄Κερασιώτης).

Νέοι Απόλλων Λάρισας (Κολομητρούσης): Σπηλιώπουλος, Τσεκάϊ, Βόγλης (80΄Πατέτσος), Μπαρούτσας, Μητρούσιας (81΄Χότζα), Κακάμης, Τσιούτσιας (90΄Σκύφτας), Καλαπανίδας, Ντανίκας (60΄Ελιζόπουλος), Λουκάς, Τσαπατόρης (70΄ Πουλιάνας).

Διαιτητές οι: Λεωνίδας, Σταφυλάς, Παπαγεωργόπουλος.