Βαθμολογία

Ολυμπιακός - ΠΑΣ Γιάννινα 1-0

Στην κορυφή της Super League επανήλθε ο Ολυμπιακός μετά τη νίκη του με σκορ 1-0 απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα στο "Γ. Καραϊσκάκης" για την 15η αγωνιστική της Super League.

Η ομάδα του Πειραιά παρά το άγχος που είχε για να φτάσει στη νίκη έπαιξε καλά απέναντι σε έναν αξιόμαχο ΠΑΣ Γιάννινα, παρά τις απουσίες του, με τον Μάρκο Μάριν να πετυχαίνει το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης.

Ο Ολυμπιακός, που όπως είπαμε είχε άγχος, βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα στο 63' με ωραίο σουτ του Μάριν που δεν μπόρεσε να αποκρούσει ο Γιαννίκογλου. Οι Πειραιώτες φωνάζουν δικαίως και για τέρμα του Ανσαριφάρντ που ακυρώθηκε στο 73' καθώς η μπάλα πέρασε τη γραμμή στο σουτ του Ιρανού.

Ολυμπιακός (Τάκης Λεμονής): Προτό, Ομάρ, Ένχελς, Σισέ (88΄Σισέ), Κούτρης, Ρομαό, Ταχτσίδης (56’ Πάρντο), Οτζίτζα, Μάριν, Φορτούνης, Ανσαριφάρντ (74’ Τζούρτζεβιτς).

ΠΑΣ Γιάννινα (Γιάννης Πετράκης): Γιαννίκογλου, Σκόνδρας (84’ Βιντάλ), Μπουκουβάλας, Λίλα, Γιάκος, Κόντε, Μαυροπάνος, Μανθάτης (88’ Νικολιάς), Αποστολόπουλος, Χαλκιαδάκης (78’ Μπετρά), Μπέριος.