Βαθμολογία

Τρεις νεκροί σε πυρκαγιά σε πολυκατοικία στην Κατερίνη

Τραγωδία τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής (17/12) στην Κατερίνη... Σε πυρκαγιά που ξέσπασε σε πολυκατοικία επί της οδού Μεγάλου Αλεξάνδρου έχασαν τη ζωή τους τρία άτομα, ενώ άλλα δύο διακομίστηκαν στο νοσοκομείο. Η φωτιά στο πενταώροφο κτίριο φαίνεται ότι ξεκίνησε από διαμέρισμα του 1ου ορόφου, με τους πυροσβέστες να εντοπίζουν εκεί έναν απανθρακωμένο άνδρα.

Προσπαθώντας, όμως, να απεγκλωβίσουν τους υπόλοιπους ενοίκους, εντόπισαν άλλα δύο άτομα χωρίς τις αισθήσεις τους στον 2ο όροφο που φαίνεται ότι έχασαν τη ζωή τους από τις αναθυμιάσεις.

Ο ένοικος του 1ου ορόφου είναι ένας 77χρονος, ενώ τα άλλα δύο θύματα είναι ο 81χρονος αδελφός του και η 43χρονη κόρη του δεύτερου. Οκτώ άτομα απεγκλωβίστηκαν, τα οποία είχαν βγει στα μπαλκόνια και με κλιμακοφόρο όχημα μεταφέρθηκαν στην ταράτσα για να απομακρυνθούν.

Μία γυναίκα διακομίστηκε στο νοσοκομείο με αναπνευστικό πρόβλημα, με την κατάστασή της να μην εμπνέει ανησυχία, καθώς και ο υποδιοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Πιερίας, ο οποίος είχε επίσης αναπνευστικό πρόβλημα και θλαστικό τραύμα στα πλευρά.