Βαθμολογία

Το γκολ του Ζηρδέλη έκρινε το ματς στην Γιάννουλη (PICS)

Ο Οικονόμος Τσαριτσάνης κατάφερε να αποδράσει με τους τρεις βαθμούς της νίκης από την δύσκολη έδρα της Γιάννουλης με 0-1.

Της Βάσως Γκατζούλη

Το «χρυσό» γκολ όπως εξελίχθηκε το ματς σημειώθηκε στο 61’ όταν ο Κουμπούρας έβγαλε τη σέντρα για τον Πούτα, αυτός έδωσε στον Ζηρδέλη που με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στο παραθυράκι του Μαστροδήμου.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν μοιρασμένο χωρίς φάσεις, με την μοναδική ευκαιρία για τους γηπεδούχους στο 32’ όταν τη σέντρα έβγαλε ο Γκατζούλης για τον Τσαρούχα που βρέθηκε τετ α τετ, έκανε το σουτ τον πρόλαβε ο Κολιός και έστειλε την μπάλα σε κόρνερ.

Στο δεύτερο ημίχρονο στο 58’ την σέντρα έβγαλε ο Θώμος στην πλάτη της άμυνας το σουτ έκανε το Μάτος και ο Νούσιας έδιωξε με τα πόδια. Μετά το γκολ η Τσαριτσάνη ανέβηκε και στο 64’ η κεφαλιά του Κολιού πέρασε πάνω από την εστία του Μαστροδήμου. Τελευταία καλή στιγμή για τον Οικονόμο ήταν στο 82’ όταν ο Ζηρδέλης βρέθηκε τετ α τετ και η μπάλα πέρασε δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι.

Δήμητρα Γιάννουλης (Βασίλης Μπακογιάννης): Μαστροδήμος, Ραπτόπουλος (74’ Γκουντρουμπής), Σέντζας, Σουφχάρας, Ευαγγέλου (49’ Αμπατζίδης), Θώμος, Πετράκης, Γκατζούλης, Κατσαμάγκας, Μάτος, Τσαρούχας (74’ Πουρνάρας).

Οικονόμος Τσαριτσάνης (Κώστας Κατσάρας): Νούσιας, Σαπάκος (55’ Δραχαλίβας), Πούτας, Κολιός, Κουμπούρας, Μιφτάρι, Γκαμπέτας (62’ Παληγιάννης), Καραλούλης, Ζηρδέλης (91’ Καραϊσκος), Τόλιος (93’ Κακαράντζας), Ντούφας.

Διαιτητική τριπλέτα: Βλιώρας, Παραφέστας, Ντελέζος Θ.