Βαθμολογία

Μπεριτζάς: «Μπορούσαμε και τη νίκη...»

Δηλώσεις έκανε στο athleticlarissa.gr ο τεχνικός του Φαλανιακού Τάσος Μπεριτζάς αναφορικά με την σημερινή (16/12) ισοπαλία (1-1) της ομάδας του στο Συκούριο κόντρα στον Κίσσαβο για την 13η αγωνιστική της Α' ΕΠΣΛ DeTox.

Όπως ανέφερε ο κ. Μπεριτζάς ήταν ένα αποτέλεσμα που το δικαιούνταν η ομάδα του Φαλανιακού, ενώ θα μπορούσε με λίγη τύχη να πάρει και τη νίκη. Επίσης έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες για την προσπάθεια, τονίζοντας ότι όποιος δουλεύει στο τέλος πάντα δικαιώνεται. Παράλληλα δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον Κίσσαβο για την άψογη φιλοξενία, υποσχόμενος ανάλογη στο δεύτερο γύρο, ενώ έστειλε και τις ευχές του ενόψει των εορτών που έρχονται.

Αναλυτικά τα λεγόμενα του κ. Μπεριτζά:

«Συγχαρητήρια στους παίκτες μου, ήταν ένα αποτέλεσμα που το δικαούμασταν, ίσως θα μπορούσαμε να πάρουμε και τη νίκη στο τέλος. Έχουμε αρκετές αγωνιστικές που δικαιούμαστε βαθμό ή βαθμούς, τελικά εν μέρει σήμερα τα καταφέραμε, αυτό που με χαροποιεί ιδιαίτερα είναι η αγωνιστική εικόνα της ομάδας σε μια δύσκολη έδρα, γυρίσαμε το παιχνίδι κατά το ήμισυ, έχουμε ένα γκολ ακυρωθέν ως offside, δεν μπορώ να πω με σιγουριά αν είναι, ο παίκτης είπε ότι δεν ήταν, όπως και άλλες δυο φάσεις στο 90' μπροστά από την εστία όπου δεν μπορέσαμε να σκοράρουμε.

Πρέπει να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας και στο τέλος όποιος δουλεύει πάντα δικαιώνεται. Χρειάζεται υπομονή και ψυχραιμία. Ένα μπράβο στα παιδιά και διορθώνοντας κάποια πράγματα θα πάμε ακόμα καλύτερα στη συνέχεια. Να ευχαριστήσω πάρα πολύ τον Κίσσαβο για την άψογη φιλοξενία και σίγουρα θα ανταποδώσουμε στο καλύτερο δυνατό στο δεύτερο γύρο. Επίσης να ευχηθώ σε όλο το κόσμο καλές γιορτές με υγεία, όπως και σε εσάς τους δημοσιογράφους για την άψογη δουλειά που κάνετε».