Βαθμολογία

Διπλά χαρούμενος!

Το ποδοσφαιρικό ταλέντο του Γιάννη Χρηστίδη είναι δεδομένο εδώ και πολλά χρόνια, όμως το «στοίχημα» για τους ανθρώπους του Ηρακλή Λάρισας ήταν να καταφέρουν να πείσουν το νεαρό ποδοσφαιριστή να επιστρέψει ξανά στα γήπεδα και να ξεδιπλώσει το ταλέντο του εντός τεσσάρων γραμμών.

Ένας από τους ανθρώπους που έκανε μεγάλη προσπάθεια για να τον επαναφέρει ξανά στην ενεργό δράση είναι ο διοικητικός του Ηρακλή Λάρισας Χρήστος Ευθυμίου. Φυσικά και η υπόλοιπη διοίκηση έκανε τον δικό της αγώνα.

Ο Χρήστος Ευθυμίου είχε κάθε λόγο να είναι χαρούμενος μετά το τέλος του αγώνα στα Βούναινα, διότι ο Χρηστίδης σκόραρε, ενώ το ίδιο έκανε νωρίτερα και ο γιος του ο Γιαννάκης! Διπλή χαρά για τον φίλο Χρήστο… Μάλιστα αξίζει να αναφέρουμε πως ο Χρηστίδης είναι και προπονητής στις ακαδημίες του Ηρακλή Λάρισας και αυτή τη στιγμή καταφέρνει να είναι με επιτυχία και ως παίκτης και ως προπονητής.

Το «στοίχημα» λοιπόν κερδήθηκε για τον Ηρακλή που κατάφερε να «φτιάξει» ψυχολογικά τον Γιάννη Χρηστίδη και αυτός με τη σειρά του δείχνει να το απολαμβάνει…