Βαθμολογία

Είχε την ουσία ο Δαμασιακός, 2-0 την Αστραπή

Νίκη με σκορ 2-0 πέτυχε ο Δαμασιακός στην Νέα Πολιτεία κόντρα στην Αστραπή για την 13η αγωνιστική της Α' ΕΠΣΛ DeTox.

Η ομάδα του Νίκου Χρόνη είχε την ουσία, το γκολ δηλαδή και πετυχαίνοντας από ένα σε κάθε ημίχρονο έφτασε στη νίκη, απέναντι στο συγκρότημα του Βαγγέλη Μπρισίμη που έχασε ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο, ενώ πλήρωσε και τα λάθη του άπειρου, μόλις 14 ετών τερματοφύλακα, Κουτσογιαννούλη. Οι γηπεδούχοι έπαιζαν επίσης για πάνω από μια ώρα με παίκτη λιγότερο.

Ο Δαμασιακός άνοιξε το σκορ στο 4' όταν ο Γεωργατζάς με ωραία σέντρα βρήκε το Σουγλή και αυτός με κεφαλιά έκανε το 0-1. Στο 30' ο Καψιώχας αντίκρισε την κόκκινη κάρτα με συνέπεια να πάρει την άγουσα για τα αποδυτήρια. Στην επανάληψη ο Καλτσάς έχασε δυο κλασικές ευκαιρίες στο 50' και στο 55' για την ισοφάριση, ενώ τα πάντα κρίθηκαν στο 80' όταν ο Τσάλτας με κεφαλιά, πάλι από σέντρα Γεωργατζά, έκανε το τελικό 0-2.

Αστραπή Νέας Πολιτείας (Βαγγέλης Μπρισίμης): Κουτσογιαννούλης, Βουβουσίρας, Χλωρός, Κατσάνος, Σιάρκος, Καψιώχας, Μπέτσης, Καλτσάς (85' Τσακαλίας), Σκόμπας (75' Αντωνόπουλος), Τόπης (70' Φώτης), Ασπετάκης (65' Μαναός).

Δαμασιακός (Νίκος Χρόνης): Μιγδάνης (80' Κουτζουρέλας), Γεωργατζάς, Μπακαΐμης, Ιωαννίδης, Μόκκας, Τσάλτας, Μουσιάρης, Δούκας, Λούτσος (75' Βίδρας), Σουγλής (80' Οικονόμου), Ραπτοτάσιος (46' Λέτσιος).