Βαθμολογία

Κέρκυρα - Ατρόμητος 1-3

Την εντυπωσιακή του φετινή πορεία συνέχισε ο Ατρόμητος που νίκησε και στην Κέρκυρα την τοπική ομάδα με 3-1 για την 15η αγωνιστική της Super League.

Η ομάδα του Νταμίρ Κάναντι πέρασε άνετα από το νησί των Φαιάκων και κλείνει έναν εκπληκτικό πρώτο γύρο στους 30 βαθμούς και στην πρώτη τετράδα της βαθμολογίας. Από την άλλη οι νησιώτες ολοκλήρωσαν το πρώτο μισό με μόλις 11 βαθμούς και στην προτελευταία θέση.

Ύστερα από ένα πρώτο ημίχρονο που ολοκληρώθηκε 0-0, οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 59' με ωραίο αριστερό σουτ του Ουάρντα, χωρίς μάλιστα να βλέπει εστία, ενώ ο ίδιος παίκτης στο 62' με πολύ ωραίο γκολ πέτυχε το 0-2. Οι Κερκυραίοι μείωσαν με τον Σιόντη στο 77', ενώ το τελικό 1-3 πέτυχε με λόμπα ο Βασιλακάκης στις καθυστερήσεις.

Κέρκυρα (Αλέκος Βοσνιάδης): Κουτζαβασίλης, Γκόμες, Γρομητσάρης, Ιωάννου, Σοϊλέδης, Αρτυματάς, Σιόντης, Νούνες (64’ Γεωργίου), Ζορμπάς (64’ Κόντος), Επστάιν (73’ Αναστασίου), Μπάουμαν.

Ατρόμητος (Νταμίρ Κάναντι): Γιαννιώτης, Κιβρακίδης, Ρισβάνης, Χατζηισαΐας, Γιαννούλης, Μπουσούλατζιτς, Κυριακίδης (46’ Καρασαλίδης), Ούμπιντες (87’ Ζησόπουλος), Βασιλακάκης, Ουάρντα, Ντάουντα (29’ λ.τ. Μενσά).