Βαθμολογία

Ήττα-μαγική εικόνα για κ-17 στη Ξάνθη

Την ήττα με σκορ 3-0 γνώρισε σήμερα (16/12) η κ-17 της ΑΕΛ από την αντίστοιχη της Ξάνθης στο αθλητικό κέντρο της θρακιώτικης ομάδας στα Πηγάδια για την 14η αγωνιστική του αντίστοιχου πρωταθλήματος υποδομών.

Οι Ακρίτες άνοιξαν το σκορ μόλις στο 5′ με τον Θυμιάνη, ενώ δέκα λεπτά μετά ο Φάκης σημείωσε το 2-0! Το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε από το πρώτο ημίχρονο, αφού στο 40′ ο Γκατζόγιας έστειλε την μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα για το 3-0.

Η ομάδα του Ζήση Ζιάγκα μπορεί να δέχτηκε τρία τέρματα από την πρωτοπόρο Ξάνθη, όμως το σκορ αυτό είναι πλασματικό καθώς οι «βυσσινί» είχαν περισσότερες ευκαιρίες για να σκοράρουν, αλλά δεν ήταν αποτελεσματικοί στην τελική προσπάθεια. Η ΑΕΛ με την ήττα αυτή παραμένει στους 20 βαθμούς και την επόμενη αγωνιστική θα δώσει το τελευταίο παιχνίδι για το 2017 με τον ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη.

ΞΑΝΘΗ (Κώστας Μπεδρελής): Γκάρας, Ποδάρας (80′ Μολώνης), Λεωντσάκος, Θυμιάνης, Τενεκές, Μανίσογλου, Γκατζόγιας (85′ Βουτσάς), Γράβας (65′ Τσιτσεκίδης), Κοτόπουλος, Φάκης (75′ Τσιεγγελίδης), Κακουλίδης (60′ Κιούπης).

ΑΕΛ (Ζήσης Ζιάγκας): Σουλούκος, Μαλούσι (65' Παπαδημητρίου), Τέλιος (55' Κοντογιώργος), Παπακωνσταντίνου, Φουρκιώτης Χ., Πετάνι (55' Κόφφας), Φουρκιώτης Μ., Καμπέρης, Τσουμάνης, Πινακάς, Μαλάκος (46' λ.τ. Δημόπουλος).

Μετά το τέλος της αναμέτρησης ο τεχνικός της ομάδας Ζήσης Ζιάγκας δήλωσε στο athleticlarissa.gr τα εξής:

«Όταν έχεις χάσει με ένα σκορ 3-0 φυσιολογικά νομίζεις ότι το ματς κρίθηκε εύκολα. Όμως παίξαμε πάρα πολύ καλά, είχαμε περισσότερες τελικές από την Ξάνθη, η Ξάνθη με πέντε τελικές πέτυχε τρία γκολ και εμείς με δέκα δεν μπορέσαμε να σκοράρουμε. Δεν υπάρχει κανένα παράπονο από τα παιδιά, ανταποκρίθηκαν σε όσα είπαμε, ήταν ανταγωνιστικοί όμως θα πρέπει να ασχοληθούμε στην προπόνηση με τα τελειώματα των φάσεων, προκειμένου να υπάρξει βελτίωση και εκεί. Φυσικά όπως είπα ουδείς έχει παράπονο από τα παιδιά, σίγουρα κάναμε ατομικά λάθη, πάντα λέμε τα πράγματα όπως είναι και επαναλαμβάνω θα πρέπει να δουλέψουμε παραπάνω στην τελική προσπάθεια. Συνεχίζουμε.....».

ΑΝΤΩΝΗΣ ΡΗΓΑΝΑΚΟΣ