Βαθμολογία

«Σφαγιαστική» ήττα για την κ-20 στη Λαμία

Την ήττα με σκορ 1-0 (το γκολ ο Λαμπρόπουλος) γνώρισε σήμερα (16/12) η κ-20 της ΑΕΛ από την αντίστοιχη της Λαμίας στο Δημοτικό Γήπεδο Ανθήλης για την 15η αγωνιστική.

Η ομάδα του Μίλτου Ζιάκα είχε να αντιμετωπίσει πλην της Λαμίας και την «σφαγιαστική» διαιτησία η οποία έκρινε και το παιχνίδι καταλογίζοντας ανύπαρκτο πέναλτι υπέρ της Λαμίας και μην δίνοντας αντίστοιχα την εσχάτη των ποινών στο λαρισινό συγκρότημα σε ανατροπή του Σάλταρη στο 65'. Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για την ΑΕΛ το εξ αναβολής παιχνίδι της πρεμιέρας με τον Ολυμπιακό στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη.

Λαμία (Απόστολος Παπανικολάου): Πουλίτσας, Χρ. Καραγιάννης, Χρυσαφόπουλος, Αντωνίου, Νικολακούλης, Φούντας, Μανιάς (30′ λ.τρ. Λαμπρόπουλος), Παπαλέξης (70′ Ηλ. Καραγιάννης), Πατσαρούχας, Καρακούσης (87′ Αφεντουλίδης), Μπουσάι.

ΑΕΛ (Μίλτος Ζιάκας): Μπιτζής, Κυρμιτζής, Πλατάνας, Βαφειάδης, Καλούσης, Μπιγκάνος, Δερμιτζάκης (55' λ.τ. Τάρτας), Γαλεάδης (65' Καραλής), Σάλταρης, Νούσιος, Μουξιός (46' Γκαλγκανόπουλος).

Μετά το τέλος της αναμέτρησης ο τεχνικός της ομάδας Μίλτος Ζιάκας δήλωσε στο athleticlarissa.gr τα εξής:

«Είναι κρίμα όταν εμείς μες στη Λάρισα έχουμε διαιτησία 50-50 να αντιμετωπίζουμε σε άλλα γήπεδα τέτοιες εχθρικές διαιτησίες. Το μόνο που δεν έκαναν οι διαιτητές ήταν να φορέσουν φανέλες Λαμίας και να παίξουν αυτοί καθώς δίνεται ανύπαρκτο πέναλτι στην αντίπαλη ομάδα και σε μας δεν δίνεται καθαρό πέναλτι σε ανατροπή του Σάλταρη, συν φυσικά την εν γένει συμπεριφορά τους. Προσωπικά αισθάνομαι πολύ άσχημα υπηρετώντας το ελληνικό ποδόσφαιρο το οποίο έτσι όπως δυστυχώς λειτουργεί παίζοντας παιδιά με όνειρα και φιλοδοξίες, σε λίγο καιρό θα ψάχνουμε να βρούμε παράγοντες, να βρούμε προπονητές, να βρούμε παίκτες. Ήδη πολλοί φίλαθλοι έχουν εγκαταλείψει το χώρο του ποδοσφαίρου για πολλούς και διαφόρους λόγους. Αν θέλουν αυτοί που έχουν τις τύχες στα χέρια τους να το απολαμβάνουν (σ.σ. το ποδόσφαιρο), όπως αυτοί θέλουν, ας το απολαμβάνουν μόνοι τους».

ΑΝΤΩΝΗΣ ΡΗΓΑΝΑΚΟΣ