Βαθμολογία

Αλλάζει έμβλημα ο Ηρακλής

Στη δημιουργία νέου σήμαατος αναμένεται να προχωρήσει ο «γηραιός», έπειτα από πρωτοβουλία της διοίκησης του συλλόγου. Αργά αλλά σταθερά βήματα θέλει να κάνει η νέα διοίκηση του «γηραιού», η οποία, σεβόμενη την ιστορία του συλλόγου, θέλει να αφήσει το... στίγμα της στη νέα σελίδα του Ηρακλή. 

Αναλυτικά, η ανακοίνωση του ΓΣ Ηρακλής αναφέρει: «Ο Ηρακλής μας προχωρά. Χωρίς να ξεχνά το παρελθόν του, βαίνει προς το μέλλον. Μπαίνει στη σύγχρονη εποχή. Με αργά αλλά σταθερά βήματα, πλαισιώνεται από ανθρώπους με μεράκι, που έχουν ως γνώμονα την αφοσίωση και την απεριόριστη αγάπη τους για τον σύλλογο μας. Άνθρωποι χωρίς καμιά ιδιοτέλεια, γαλουχημένοι με τις αξίες και τις αρχές που πρεσβεύει αυτός ο σύλλογος. Και πάνω από όλα; Ηρακλειδείς.

Ήταν και είναι καιρός, νέα μυαλά και φρέσκες ιδέες να αρχίσουν να βρίσκουν τόπο και τρόπο έκφρασης στον σύλλογο μας, παράλληλα με τις προσπάθειες να ξεπεράσουμε τα μεγάλα προβλήματα που ακόμη αντιμετωπίζουμε. Και θα τα καταφέρουμε.

Στο πλαίσιο αυτών των βημάτων προς τη νέα εποχή λοιπόν, αύριο Σάββατο (16/12) στις 15.30 στο Κατσάνειο, καλούνται όλοι οι δημοσιογράφοι που ασχολούνται με το ρεπορτάζ του Ηρακλή, στην παρουσίαση του νέου εμβλήματος του συλλόγου μας. Εκδήλωση που θα μεταδοθεί απ’ ευθείας και από το #iraklistv για να μπορούν να λάβουν άμεσα γνώση όλοι οι οπαδοί και όσοι αγαπούν πραγματικά αυτόν τον σύλλογο».

1000 ΧΡΟΝΙΑ ΗΡΑΚΛΗΣ».