Βαθμολογία

Δικαιώθηκε ο Παπαδόπουλος της Λαμίας

Μπορεί με το γράμμα του νόμου αρχικά η ποινή να είχε λογική, αλλά το περιστατικό προκάλεσε περισσότερο γέλιο παρά έδειξε κάποια πρόθεση και αυτό φαίνεται ότι συνειδητοποίησε και η επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ.

Ο Νίκος Παπαδόπουλος είχε τιμωρηθεί με πέντε αγωνιστικές για τον πανηγυρισμό του με τον ρέφερι Νεοφυτιάδη στην ισοφάριση της Λαμίας στο φινάλε κόντρα στον Παναιτωλικό, καθώς στο φύλλο αγώνα γράφτηκε ότι απώθησε τον διαιτητή.

Η έφεση έγινε τελικά δεκτή την Παρασκευή (15/12) και έτσι η ποινή διαγράφηκε, με τον τερματοφύλακα της ομάδας της Φθιώτιδας να χάνει τελικά ένα ματς, λόγω ανάρμοστης διαγωγής.

Αναλυτικά: «Κατά την τελευταία της συνεδρίαση, η Επιτροπή Εφέσεων της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας έλαβε τις εξής αποφάσεις.

Δέχτηκε τυπικά και κατ’ ουσίαν την έφεση του ποδοσφαιριστή Νικολάου Παπαδόπουλου της ΠΑΕ ΠΑΣ Λαμία κατά της υπ’ αριθ. 320/2017 απόφασης Π.Μ.Π.Ο/Super League. Εξαφάνισε εκκαλουμένη. Δέχτηκε ότι ο πειθαρχικά ελεγχόμενος τέλεσε την παράβαση του άρθρου 10 παρ. 1 περ.α, υποπερ.ι (ανάρμοστη διαγωγή). Επέβαλε σε αυτόν ποινή αποκλεισμού μιας (1) αγωνιστικής και χρηματικό πρόστιμο ογδόντα (80) ευρώ.

Δέχτηκε τυπικά και απέρριψε κατ’ ουσίαν την έφεση του σωματείου ΠΑΕ Ποντίων Ροδόπης κατά της από 10.10.2017 απόφασης της ΠΕ/ΕΠΣ Θράκης.

Δέχτηκε τυπικά και απέρριψε κατ’ ουσίαν την έφεση του σωματείου ΠΑΕ Ποντίων Ροδόπης κατά της υπ’ αριθ. 1/2017 απόφασης της ΠΕ/ΕΠΣ Θράκης.

Δέχτηκε τυπικά και απέρριψε κατ’ ουσίαν την έφεση της ΕΠΣ Λακωνίας κατά της υπ’ αριθ. 207/2017 απόφασης ΠΕ/ΕΠΟ.

Δέχτηκε τυπικά και απέρριψε κατ' ουσίαν την έφεση της ΕΠΣ Λακωνίας κατά της υπ’ αριθ. 208/2017 απόφασης ΠΕ/ΕΠΟ».