Βαθμολογία

Κλείνει στον ΑΝΤ1 η Ελεονώρα Μελέτη!

Αν και ήταν συμφωνημένο με τον ΣΚΑΪ να αναλάβει τη φετινή σεζόν καθημερινή εκπομπή τελικά η διοίκηση του σταθμού αποφάσισε να μην συνεχίσει τη συνεργασία του με την Ελεονώρα Μελέτη. Και μπορεί η παρουσιάστρια να είχε αρνηθεί άλλες προτάσεις, αλλά έστω και μετά από το «διαζύγιο» με το σταθμό του Φαλήρου ετοιμάζεται να επιστρέψει στο τηλεοπτικό τοπίο και μάλιστα με ρόλο-έκπληξη.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μου έγινε πρόταση στην Ελεονώρα Μελέτη από στελέχη του ΑΝΤ1 να είναι στην κριτική επιτροπή του «Dancing with thestars». Άλλωστε, μην ξεχνάμε ότι συμμετείχε σε προηγούμενο κύκλο του talent show και μάλιστα είχε αποσπάσει πολύ καλές κριτικές για τις χορευτικές επιδόσεις της. Αυτά ,λοιπόν, και άλλα πολλά… σκέφτηκαν στο κανάλι του Αμαρουσίου και της έκαναν την πρόταση-έκπληξη. Σύμφωνα μάλιστα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες μου η παρουσιάστρια άκουσε με πολύ ενδιαφέρον την πρόταση και όπως όλα δείχνουν η επιστροφή της στο τηλεοπτικό τοπίο θα γίνει μέσα από το «Dancing with the stars».

Άλλωστε, διανύοντας μία από τις πιο ευχάριστες περιόδους της ζωής της, αυτή της εγκυμοσύνης, δεν θα μπορούσε να κάνει πολλά πράγματα στη δουλειά της. Έτσι λοιπόν όπως όλα δείχνουν στις αρχές του καινούργιου χρόνου που θα κάνει πρεμιέρα ο καινούργιος κύκλος του «Dancing with the stars» η Ελεονώρα Μελέτη θα είναι ένα από τα πρόσωπα της κριτικής επιτροπής, δίπλα από την έμπειρη Γκαλένα Βελίκοβα που είναι σίγουρο ότι θα είναι σε αυτήν. Έτσι, αν και κάποιοι προσπάθησαν να της… κόψουν τα βήματα, τελικά η Ελεονώρα θα κρίνει τα… χορευτικά βήματα των διαγωνιζομένων!

Γρηγόρης Μελάς- Newsit.gr