Βαθμολογία

Οι ανακοινώσεις του EPSILON για Μαραγκουδάκη και Σιλβεστριάδου

Ο τηλεοπτικός σταθμός EPSILON ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με την κa. Άλκηστη Μαραγκουδάκη, η οποία θα ασκεί τα καθήκοντα της Chief Content Officer.

Έχοντας διαγράψει πολυετή επιτυχημένη πορεία σε κορυφαίες θέσεις ευθύνης στον χώρο της τηλεόρασης, η κa. Μαραγκουδάκη αναλαμβάνει να οδηγήσει το Epsilon TV στη νέα εποχή.

Στις αρμοδιότητές της περιλαμβάνονται ο στρατηγικός σχεδιασμός του προγράμματος και η αναβάθμιση και διαμόρφωση της τηλεοπτικής εικόνας του σταθμού.

Επιπλέον, θα ηγείται της επικοινωνιακής κατεύθυνσης και της λειτουργίας που θα αφορούν στο τηλεοπτικό περιεχόμενο του σταθμού. Ο τηλεοπτικός σταθμός EPSILON καλωσορίζει την κα. Άλκηστη Μαραγκουδάκη στην οικογένειά του.

Ο τηλεοπτικός σταθμός EPSILON ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με την κa. Κική Σιλβεστριάδου, η οποία αναλαμβάνει τα καθήκοντα της Chief Operations Officer.

Η κα. Σιλβεστριάδου είναι κάτοχος διδακτορικού διπλώματος στα Οικονομικά και έχει πολυετή εμπειρία στον χώρο της τηλεόρασης. Στις αρμοδιότητές της περιλαμβάνονται η ευθύνη της διοικητικής λειτουργίας και η ανάπτυξη των επιχειρησιακών δυνατοτήτων του σταθμού. Ο τηλεοπτικός σταθμός EPSILON καλωσορίζει την κα. Κική Σιλβεστριάδου στην οικογένειά του. 

Στις 24 Δεκεμβρίου η μεταβίβαση!

Με την παρουσία του Ιβάν Σαββίδη στις εγκαταστάσεις του Epsilon επισφραγίστηκε η ολοκλήρωση της μεταβίβασης του 100% του καναλιού από τον Φίλιππο Βρυώνη στα χέρια του ομογενούς επιχειρηματία. Μετά τον έλεγχο της Gran Thornton, οι δύο επιχειρηματίες έδωσαν τα χέρια για την ολοκλήρωση της εξαγοράς η οποία σύμφωνα με πληροφορίες θα επικυρωθεί νομικά στις 24 Δεκεμβρίου, μόλις δύο εβδομάδες πριν από τη λήξη της προθεσμίας για την κατάθεση υποψηφιότητας για τον διαγωνισμό αδειοδότησης, σύμφωνα με τη Real. Κατά την επίσκεψή του, ο Ιβάν Σαββίδης προανήγγειλε τη μετακόμιση του καναλιού σε νέες εγκαταστάσεις, άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να διατηρηθεί το brand name «Epsilon», με αλλαγή στο λογότυπο που αντί για κόκκινο, θα έχει γαλανόλευκο χρώμα.