Βαθμολογία

Περιέλουσε εαυτόν και αστυνομικούς με βενζίνη!

Παρολίγον τραγωδία σε αστυνομικό τμήμα του Ηρακλείου. Ένας 50χρονος εισέβαλε σε έξαλλη κατάσταση, έβρισε τους ανθρώπους που βρίσκονταν εκεί και στη συνέχεια περιέλουσε εαυτόν, έναν πολιτικό υπάλληλο και έναν αστυνομικό με βενζίνη και επεχείρησε να βάλει φωτιά.

Ακολούθησε πάλη για να του πάρουν τον αναπτήρα που έβγαλε και πάνω στον χαμό κατάφερε να ξεφύγει. Όπως περιγράφουν αυτόπτες μάρτυρες, ο 50χρονος μπήκε στο αστυνομικό τμήμα κρατώντας ένα μπιτόνι. Όταν τον ρώτησε πρώτα ο πολιτικός υπάλληλος και στη συνέχεια ο αστυνομικός τί ήθελε, τότε εκείνος τους έβρισε και άνοιξε το μπιτόνι, περιλούζοντας τον εαυτό του και εκείνους με μεγάλη ποσότητα βενζίνης.

Έβγαλε τον αναπτήρα του και ουρλιάζοντας απείλησε ότι θα τους έβαζε φωτιά. Κατά τη διαφυγή του με το αγροτικό του που είχε παρκάρει λίγα μέτρα από το σημείο προσπάθησε να πατήσει έναν αστυνομικό, ο οποίος τον απέφυγε χωρίς να τραυματιστεί σοβαρά. Με το όχημά του προκάλεσε επίσης μικρής έκτασης ζημιές σε ένα σπίτι της περιοχής.

Τελικά, έπειτα από αρκετή ώρα ερευνών, ο 50χρονος βρέθηκε να κινείται στην περιοχή της Αγίας Βαρβάρας. Οι αστυνομικοί καταγγέλλουν ότι προσπάθησε ξανά να τους χτυπήσει με το όχημα, αλλά τελικά συνελήφθη. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για όλες τις πράξεις που φέρεται να διέπραξε.