Βαθμολογία

Ντέρμπι σε Φαλάνη, Γιάννουλη, εκτός ο Ηρακλής

Συνεχίζεται το προσεχές Σάββατο (16/12) το πρωτάθλημα της Α' ΕΠΣΛ DeTox με την διεξαγωγή των αναμετρήσεων της 13ης αγωνιστικής. Μια αγωνιστική στην οποία ξεχωρίζουν τα ντέρμπι σε Φαλάνη (Σμόλικας - Δόξα Αργυροπουλίου), Γιάννουλη (Δήμητρα - Οικονόμος), ενώ εκτός έδρας αγωνίζεται ο Ηρακλής Λάρισας.

Ο πρωτοπόρος Ηρακλής που έχει 25 βαθμούς αντιμετωπίζει στα Βούναινα την τοπική ομάδα η οποία έχει 9 βαθμούς και ψάχνει σε όλα τα παιχνίδια θετικά αποτελέσματα στην μάχη της παραμονής. Ο Γηραιός θέλει τη νίκη προκειμένου να παραμείνει πρώτος, αλλά και να εκμεταλλευτεί τα αποτελέσματα των ντέρμπι κυρίως αυτού της Φαλάνης, ανάμεσα σε Σμόλικα και Αργυροπούλι.

Σμόλικας και Δόξα Αργυροπουλίου ισοβαθμούν στην δεύτερη θέση με 23 βαθμούς, με την Δόξα πάντως να έχει και ένα παιχνίδι λιγότερο και το μεταξύ τους ντέρμπι θα κρίνει πολλά. Σίγουρα παιχνίδι που και οι δυο θέλουν τη νίκη, όμως για το Αργυροπούλι και η ισοπαλία σε μια δύσκολη έδρα θα είναι θετικό αποτέλεσμα στην προσπάθεια και των δυο να μειώσουν την απόσταση από την κορυφή.

Ντέρμπι όμως έχουμε και στη Γιάννουλη εκεί που η Δήμητρα φιλοξενεί τον Οικονόμο Τσαριτσάνης. Η ομάδα του Βασίλη Μπακογιάννη με 17 βαθμούς έχει μείνει λίγο πίσω βαθμολογικά, αν και έχει και ένα ματς λιγότερο, με αποτέλεσμα να θέλει τη νίκη κόντρα στον Οικονόμο. Από την άλλη ο σύλλογος της Τσαριτσάνης που έχει 21, επίσης με ματς λιγότερο, θέλει και αυτός με τη σειρά του ένα θετικό αποτέλεσμα.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των αναμετρήσεων της 13ης αγωνιστικής της Α' ΕΠΣΛ DeTox:

Σάββατο 16 Δεκεμβρίου

15:00

Σμόλικας Φαλάνης - Δόξα Αργυροπουλίου

Δήμητρα Γιάννουλης - Οικονόμος Τσαριτσάνης

Αστραπή Ν. Πολιτείας - Δαμασιακός

ΑΕ Βουναίνων - Ηρακλής Λάρισας

Αετός Αμυγδαλέας - Δόξα Βλαχογιαννίου

ΠΟ Ελασσόνας - Λάρισα 2012

Τύρναβος 2005 - Δωτιέας Αγιάς

Κίσσαβος Συκουρίου - Φαλανιακός

και η μέχρι στιγμής βαθμολογία:

1. Ηρακλής Λάρισας 25

2. Σμόλικας Φαλάνης 23

3. Δόξα Αργυροπουλίου 23*

4. Οικονόμος Τσαριτσάνης 21*

5. Κίσσαβος Συκουρίου 20

6. ΠΟ Ελασσόνας 20*

7. Δαμασιακός 19

8. Δωτιέας Αγιάς 18

9. Δήμητρα Γιάννουλης 17*

10. Αετός Αμυγδαλέας 17*

11. Λάρισα 2012 16

12. Τύρναβος 2005 11

13. Δόξα Βλαχογιαννίου 10

14. Βούναινα 9

15. Φαλανιακός 7

16. Αστραπή Νέας Πολιτείας 4*

* Οι ομάδες με αστερίσκο έχουν έναν αγώνα λιγότερο