Βαθμολογία

Αποφάσεις Δ.Σ. της ΕΠΣΛ

Την τακτική του συνεδρίαση πραγματοποίησε το βράδυ της Τρίτης 12 Δεκεμβρίου 2017 το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΠΣ Λάρισας στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Φαρσάλων, παρουσία του δημάρχου κ.Αριστομένη Καραχάλιου ο οποίος πλαισιωνόταν από τον αντιδήμαρχο κ.Δημήτρη Μπαμπανίκα και τον δημοτικό σύμβουλο κ.Γιάννη Βασιλείου.

Κατά την συνεδρίαση παρέστησαν εκπρόσωποι των σωματείων της επαρχίας Φαρσάλων, οι οποίοι εξέφρασαν τους προβληματισμούς τους για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο εστιάζοντας στο οικονομικό θέμα, την διαιτησία, την βία στους αγωνιστικούς χώρους αλλά και την γενικότερη διάρθρωση των κατηγοριών του τοπικού ποδοσφαίρου.

Το Δ.Σ. της ΕΠΣΛ ακολούθως συζήτησε τα θέματα της ημερήσιας διάταξης και έλαβε τις εξής αποφάσεις:

1. Aναγνώσθηκε καταγγελία της Αναγέννησης Φαρσάλων  για τον αγώνα της 10.12.2017 με τον ΑΟ Ναρθακίου και την συμπεριφορά του ποδοσφαιριστή Ηλία Βαρελά, η οποία ήδη διαβιβάστηκε στην Πειθαρχική Επιτροπή για τις δικές της ενέργειες.

2. Εντός των αμέσως προσεχών ημερών θα τεθούν σε κυκλοφορία οι λαχνοί της λαχειοφόρου πολλαπλών κληρώσεων και θα διανεμηθούν στα σωματεία του νομού, ανάλογα με την κατηγορία που αγωνίζονται και τα ενεργά τμήματα υποδομής που διατηρούν. Το πρώτο δώρο είναι δύο διανυκτερεύσεις για δύο άτομα στο ξενοδοχείο 4* ”Μοντάνα” του Καρπενησίου (ο τυχερός θα αναδειχθεί σύμφωνα με την κλήρωση του Λαϊκού Λαχείου της 30.01.2018), το δεύτερο είναι ένα μηχανάκι Lintex Forza 125 cc (με την κλήρωση της 20.03.2018) και το τρίτο ένα αυτοκίνητο Hyundai i20 (με την κλήρωση της 17.04.2018).

3. Οριστικοποιήθηκε η διοργάνωση της χοροεσπερίδας της ΕΠΣΛ για το Σάββατο 17 Φεβρουαρίου 2018, ενώ κάθε σωματείο θα λάβει μία δωρεάν πρόσκληση.

4. Ορίστηκε η διεξαγωγή των εξ αναβολής αγώνων του πρωταθλήματος Β΄ Κατηγορίας (1ος όμιλος) ως εξής:

Aκαδημία Αχιλλέως- Παναγροτικός Νίκαιας την Πέμπτη 21.12.2017,

Ιπποκράτης- Ανθούπολη το Σάββατο 23.12.2017.

Πριν την έναρξη της συνεδρίασης, ο πρόεδρος της ΕΠΣΛ κ.Δημήτρης Μπουχλαριώτης έδωσε συμβολικά ένα λάβαρο στον δήμαρχο Φαρσάλων κ.Καραχάλιο, ο οποίος με την σειρά του δώρισε σε όλα τα μέλη του Δ.Σ. της ΕΠΣΛ από ένα λεύκωμα της πόλης των Φαρσάλων.