Βαθμολογία

Πλήρης στήριξη σε Παχατουρίδη στη Θήβα

Η ήττα από τον Αστέρα Ιτέας έριξε τη Θήβα στην 8η θέση του 4ου ομίλου της Γ' Εθνικής και υπήρξαν δημοσιεύματα τη Δευτέρα (11/12) που έφερναν τον Θόδωρο Παχατουρίδη σε δύσκολη θέση σχετικά με το μέλλον του στον πάγκο.

Ωστόσο, η διοίκηση των Βοιωτών εξέφρασε την πλήρη στήριξή της στον 50χρονο προπονητή και στη σχετική ανακοίνωση τονίζεται ότι δεν υπάρχει κανένα θέμα απομάκρυνσής του.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:

«Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια. Η ομάδα του ΑΟ ΘΗΒΑ ΕΧΕΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ και στηρίζεται και από τον Προέδρο Θανάση Βυλλιώτη και όλο το Δ.Σ. καθώς στηρίζονται και όλοι ποδοσφαιριστές και το υπόλοιπο τεχνικό επιτελείο. Την πρώτη φορά σιωπήσαμε σε πρωτοσέλιδο αλλά τώρα όχι. Από δημοσιογράφους του καναπέ δεν δεχόμαστε κριτική επειδή έχουν απωθημένα, κριτική καλόπιστη ή κακόπιστη θα την δεχθούμε μόνο από όσους είναι στο γήπεδο και παρακολουθούν την ομάδα δημοσιογραφικά.

Ξεκινήσαμε μόνοι και θα πετύχουμε μόνοι μας χωρίς εφημερίδες και ιστοσελίδες που βγάζουν προσωπικό απωθημένο. Τα πρωτοσέλιδα τύπου “φταίει ο Παχατουρίδης” τους τα χαρίζουμε και η διαδρομή του κάθε προπονητή φαίνεται στο βιογραφικό του. Αλλά επειδή το όνομα Παχατουρίδης είναι μεγάλο στο Ελληνικό Ποδόσφαιρο ίσως βοηθάει την εφημερίδα να πουλήσει κανά φύλλο παραπάνω που χρησιμοποιεί το όνομα του και αν θέλουν να τους δώσει καμιά συνέντευξη για να τους βοηθήσει μπορούμε να τους βοηθήσουμε.

Με εκτίμηση Το Δ.Σ.».