Βαθμολογία

Βοσνιάδης: «Νίκη με Ατρόμητο και να δούμε...»

Χωρίς θετικό αποτέλεσμα έφυγε η Κέρκυρα από το ΟΑΚΑ κόντρα στην ΑΕΚ, με τον Αλέξανδρο Βοσνιάδη να περιμένει τη μεταγραφική ενίσχυση. Πρώτα πάντως, όπως τόνισε ο έμπειρος τεχνικός, προέχει για τους Φαίακες να προσπαθήσουν να κερδίσουν τον Ατρόμητο στο τελευταίο τους παιχνίδι πριν τις γιορτές.

«Συγχαρητήρια στην ΑΕΚ για την πρόκριση και καλή επιτυχία για τη συνέχεια. Ξέραμε ότι θα είχαμε δύσκολο έργο απέναντι σε μια ομάδα που τα πάει καλά τόσο εντός όσο και εκτός. Προσπαθήσαμε να κλείσουμε τους χώρους και είχαμε την πρώτη φάση με τον Επστάιν, όμως στην πρώτη φάση της ΑΕΚ δεχτήκαμε γκολ.

Δώσαμε τη μάχη μας, δεχτήκαμε ένα όμορφο γκολ από τον Κονέ. Στο δεύτερο ημίχρονο κάναμε αλλαγές και προσπαθήσαμε να διορθώσουμε πράγματα, όμως δεχτήκαμε ένα χαζό γκολ γιατί είχαμε κακή αντίδραση και δεν απομακρύναμε την μπάλα. Προσπαθήσαμε να φτιάξουμε τις φάσεις μας και τελικά πετύχαμε ένα γκολ.

Κοιτάμε την επόμενη μέρα και θα δώσουμε τη μάχη μας για να πάρουμε τη νίκη στο τελευταίο ματς και μετά να πάμε με ηρεμία για να δούμε τι θα κάνουμε στις μεταγραφές και από εκεί και πέρα να παλέψουμε για την παραμονή», ανέφερε ο Βοσνιάδης.

Σχετικά με την απουσία του Τουράμ και για το εάν η ΑΕΚ βρίσκεται δίκαια στην πρώτη θέση, δήλωσε: «Δώσαμε μάχη για να κρατήσουμε τον Τουράμ. Η Κέρκυρα δεν έχει τη δυνατότητα να φέρνει τέτοιους παίκτες εύκολα. Είναι ένας πολύ σημαντικός ποδοσφαιριστής, αλλά δυστυχώς δεν τον έχουμε βάλει ακόμα στο γήπεδο. Προσπαθούμε να βάλουμε σιγά σιγά και τον Νούνες στο γήπεδο. Και με τις επιστροφές των παικτών και με τις προσθήκες πιστεύω ότι θα αλλάξει πολύ η εικόνα μας.

Η ΑΕΚ είναι ομάδα με όλη τη σημασία της λέξης και βρίσκεται δίκαια στην κορυφή. Βγάζει πάντα πάθος στα παιχνίδια της και αυτό είναι πολύ σημαντικό. Βλέπουμε ένα διαφορετικό πρωτάθλημα. Δεν υπάρχει αυτό το ότι ξέρουμε τον πρωταθλητή από τον Οκτώβριο. Μακάρι να πάει έτσι το πρωτάθλημα γιατί το αμφίρροπο φέρνει πίσω τον κόσμο και το έχουμε μεγάλη ανάγκη αυτό».