Βαθμολογία

ΑΕΚ – Κέρκυρα 3-1

Εκ των κορυφαίων ήταν ο Παναγιώτης Κονέ στη νίκη της ΑΕΚ επί της Κέρκυρας με 3-1. Η ΑΕΚ μπήκε συντηρητικά στην αρχή του ματς δίνοντας χώρο στην Κέρκυρα, η οποία προσπάθησε να το εκμεταλλευτεί με αντεπιθέσεις από την... ευάλωτη πλευρά του Γκάλο. Η Ένωση παρότι ριψοκινδύνεψε δεν το πλήρωσε και, στο 12' άνοιξε το σκορ, με αυτογκόλ του τερματοφύλακα Γιαννακόπουλου. Στη συνέχεια οι Φαίακες πίεσαν ψηλά, με τους κιτρινόμαυρους να μένουν ανεπηρέαστοι. Μάλιστα στο 38' σημείωσαν και δεύτερο τέρμα με ασύλληπτο εκτός περιοχής σουτ του Κονέ.

Στο δεύτερο μέρος η ΑΕΚ καθάρισε το παιχνίδι με τον Αραούχο στο 56' και από εκεί και ύστερα έριξε τις μηχανές της, για να κάνει συντήρηση δυνάμεων. Ο Τσιντώτας έκανε κάποιες καθοριστικές επεμβάσεις προς το τέλος, το σκορ δεν άλλαξε από κάποια προσπάθεια, αλλά από πέναλτι που κέρδισε η Κέρκυρα στο 87', στο οποίο ευστόχησε ο Νούνιες. Έτσι η Ένωση επικράτησε με 3-1 και διατηρήθηκε πρώτη.

ΑΕΚ: Τσιντώτας, Γκάλο, Λαμπρόπουλος, Τσιγκρίνσκι, Μπακάκης, Σιμόες  (71' Αϊντάρεβιτς), Κονέ, Χριστοδουλόπουλος (62' Γιακουμάκης), Μπακασέτας (77' Γιούσης), Κλωναρίδης, Αραούχο.

ΚΕΡΚΥΡΑ: Γιαννακόπουλος, Σπίνουλας, Γρομητσάρης, Ιωάννου, Αναστασίου (58' Ντιόγκο), Γκόμες, Σιόντης, Μπαλάφας (71' Αρτυματάς), Σοϊλέδης, Έπσταιν (46' Νούνες), Μπάουμαν.