Βαθμολογία

Απόλλων Λάρισας Κ-20: «Χρυσός» χορηγός η AUTO TSOGIAS

Παρουσιάσθηκε την Δευτέρα η νέα φανέλα αλλά έγινε και η επίσημη φωτογράφιση της ομάδας Κ-20 της ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας για την αγωνιστική περίοδο 2017-18.

Στο προπονητικό κέντρο της Τερψιθέας, ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος Κ-20 της Football League την Κυριακή (17/12) με τον ΑΟΤ στα Τρίκαλα, βρέθηκε ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ κ. Παναγιώτης Μαντζανάς.

Εκεί παραβρέθηκε και ο κ. Νίκος Τσόγιας (AUTO TSOGIAS), ο οποίος θα είναι και ο Μέγας Χρυσός χορηγός και στην Κ-20 του συλλόγου μας. Έγινε η επίσημη παρουσίαση της νέας φανέλας παρουσία του Προέδρου κ. Μαντζανά, του "Χρυσού" χορηγού κ. Τσόγια, του Τεχνικού Διευθυντή της ομάδας Κ-20 του Απόλλωνα κ. Τσότσου, του τεχνικού αυτής κ. Κολομητρούση, του Υπεύθυνου επικοινωνίας και τύπου της ΠΑΕ, κ. Παπαδούλη και του υπεύθυνου Δημοσίων Σχέσεων της ΠΑΕ, κ. Τσούμαρη.

Μιλώντας προς τους νεαρούς παίκτες του Απόλλωνα Λάρισας, ο πρόεδρος της ΠΑΕ κ. Μαντζανάς τους ζήτησε να δείξουν τον καλύτερο τους εαυτό και να τιμήσουν το σύλλογο, ο οποίος θα είναι κοντά τους συνεχώς για ότι χρειασθούν, παρακολουθώντας συνεχώς την εξέλιξη τους.

Επίσης στο ίδιο μήκος κύματος ήταν και οι τοποθετήσεις του κ. Τσόγια, που ζήτησε από όλους αυταπάρνηση και ζήλο για να δημιουργηθεί ένα αξιόμαχο σύνολο, ικανό να δημιουργήσει τις καλύτερες προυποθέσεις, που θα οδηγήσει κάποιους από αυτούς ακόμη και στην ανδρική ομάδα.

Αξίζει να τονίσουμε ότι επίσημος υποστηρικτής της Κ-20 είναι η εταιρεία ΙΚΤΕΟ Ζερβός, τον οποίο, όπως και τον κ. Τσόγια, η ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας, ευχαριστεί θερμά.

Κατόπιν πραγματοποιήθηκε η επίσημη φωτογράφιση των "ρούκι" του συλλόγου από τον photoshooter του συλλόγου κ. Τσομάκο.

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ AUTO TSOGIAS ΣΥΝΕΧΩΣ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ Κ-20

Η εταιρεία AUTO TSOGIAS πέραν της "χρυσής" χορηγίας στην ανδρική ομάδα της ΠΑΕ, είναι πλεον και "χρυσός" χορηγός στην ομάδα Κ-20 της ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας.

- Ο Νίκος Τσόγιας είναι ο ιδιοκτήτης της Auto Tsogias, η οποία είναι μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες μεταχειρισμένων, με έναν δυναμικό στόλο που ξεπερνάει τα 250 αυτοκίνητα.

Η εταιρία AUTO TSOGIAS βρίσκεται στην οδό Κορίνθου 1 στην Λάρισα (δίπλα στις γραμμές της οδού Βόλου) και δραστηριοποιείται στον χώρο της αγοράς και πώλησης μεταχειρισμένων αυτοκινήτων. Ύστερα από εμπειρία 40 ετών στον χώρο, επικεντρώνουμε τις προσπαθειές μας στη συνεχή βελτίωση των υπηρεσιών με συνέπεια και στόχο να παρέχουμε σε εσάς τα καλύτερα αυτοκίνητα στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Μια τεράστια γκάμα 250 αυτοκινήτων που αποτελείται απο μοντέλα όλων των κατηγοριών, σας περιμένει όλους στους 3 εκθεσιακούς χώρους μας, για να καλύψει όλες σας τις ανάγκες!

Όλα τα αυτοκίνητά μας έχουνε περάσει λεπτομερή τεχνικό έλεγχο και έλεγχο φανοποιίας, διαθέτουν βιβλία συντήρησης ελληνικής αντιπροσωπείας και καλύπτονται με ενός έτους εγγύηση.

Τα αυστηρά κριτήρια αγοράς των αυτοκινήτων, μας επιτρέπουν να δεχόμαστε τεχνικό έλεγχο σε συνεργείο της επιλογής σας. Διαθέτουμε εναλλακτικές επιλογές για την χρηματοδότηση του αυτοκινήτου σας και γρήγορες διαδικασίες διεκπεραίωσης.