Βαθμολογία

Αυτή είναι η μοναδική αήττητη ομάδα στο τοπικό

Τρεις αγωνιστικές απέμειναν για να ολοκληρωθεί ο πρώτος γύρος στα πρωταθλήματα της Α' ΕΠΣΛ DeTox και Α1 ΕΠΣΛ, τα κορυφαία δηλαδή ερασιτεχνικά πρωταθλήματα του νομού.

Μετά το πέρας λοιπόν 12 αγωνιστικών πολλές είναι οι ομάδες που έχουν ξεχωρίσει και έχουν παίξει καλό ποδόσφαιρο, επιδιώκοντας να πάνε όσο το δυνατόν καλύτερα. Όμως μόλις μια είναι αυτή η οποία παραμένει αήττητη.

Μιλάμε για το Κιλελέρ που συμμετέχει στην Α1 ΕΠΣΛ και η οποία είναι η μοναδική ομάδα από τις 29, μιας και ο Αστέρας Τυρνάβου έχει αποσυρθεί από το πρωτάθλημα, που ακόμα δεν έχει γνωρίσει την πικρή γεύση της ήττας.

Το Κιλελέρ βρίσκεται στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας της Α1 ΕΠΣΛ με 28 βαθμούς που μεταφράζονται σε οκτώ νίκες και τέσσερις ισοπαλίες, ενώ εντυπωσιακό είναι το γεγονός ότι εκτός έδρας έχει πέντε νίκες και μια ισοπαλία.

Μια πολύ καλή και δυνατή ομάδα η οποία με πρόεδρο τον κ. Χρήστο Φτάρα, προπονητή τον κ. Δημήτρη Δανιλούλη και πλειάδα πολύ καλών ποδοσφαιριστών επιδιώκει στο τέλος της σεζόν να πανηγυρίσει την άνοδο στην μεγάλη τοπική κατηγορία του νομού Λάρισας.

Το αν θα συνεχίσει το αήττητο της; Θα φανεί στην πορεία..... Πάντως μέχρι τώρα είναι η μοναδική με μηδέν ήττες, ενώ μια ήττα έχουν υποστεί Αετός Μακρυχωρίου στην ίδια κατηγορία και Ηρακλής Λάρισας, Σμόλικας Φαλάνης στην Α' ΕΠΣΛ DeTox.

ΑΝΤΩΝΗΣ ΡΗΓΑΝΑΚΟΣ