Βαθμολογία

Πετράκης: «Όταν κάτι επαναλαμβάνεται, δεν είναι τυχαίο»

Αδικεί σταθερά τον εαυτό του και το έκανε και την Κυριακή (10/12) στο ματς με τη Λαμία ο ΠΑΣ Γιάννινα. Είχε φάσεις για να πάρει τη νίκη, αλλά περιορίστηκε για άλλη μία φορά στο 1-1.

Στη συνέντευξη Τύπου ο Γιάννης Πετράκης παραδέχτηκε πως όταν κάτι επαναλαμβάνεται δεν είναι τυχαίο, ενώ προσέθεσε πως θα πρέπει να βρει τι φταίει προκειμένου οι Ηπειρώτες να παρουσιαστούν καλύτεροι στην πορεία. Αναλυτικά όσα είπε:

«Είχαμε ένα αποτέλεσμα που μας στενοχωρεί κι εμένα και τους παίκτες, γιατί είναι το τρίτο συνεχόμενο στην έδρα maw που δεν κερδίζουμε και γιατί κατά διαστήματα είχαμε αρκετά καλή εικόνα στη δημιουργία, ενώ ο αντίπαλος δεν μας έκανε ευκαιρίες. Δυστυχώς από μία αδράνεια ήρθε η ισοφάριση. Μας στενοχωρεί κι εμάς και τον κόσμο αυτή η ισοπαλία, επειδή η ομάδα έχει καλλιεργήσει προσδοκίες. Είμαστε υπερήφανοι όλοι μας που είμαστε μέλη αυτής της προσπάθειας. Δυστυχώς όταν κάτι επαναλαμβάνεται δεν είναι τυχαίο. Πρέπει να ψάξω ο ίδιος τι φταίει. Για πολλοστή φορά είμαστε καλύτεροι από τον αντίπαλο και δεν μπορούμε να κερδίσουμε.

Σε ό,τι αφορά τα αγωνιστικά, δεν είχαμε δομή και συγχρονισμούς σε άμυνα και επίθεση, αλλά κατά διαστήματα έγιναν καλές συνεργασίες και βγάλαμε 2-3 φάσεις. Αντίθετα ο αντίπαλος δεν είχε κάτι οργανωμένο, πέρα από κάποια μακρινά και άστοχα σουτ.

Στο β’ ημίχρονο επικρατήσαμε κατά κράτος στο τέλος κάναμε και μεγάλες ευκαιρίες. Μας πληγώνει το αποτέλεσμα. Από εκεί και πέρα όμως το ματς αυτό μένει στο παρελθόν, κοιτάμε μπροστά να κερδίζουμε αυτά που δικαιούμαστε».

Για το ότι πάλι προηγήθηκε η ομάδα του, αλλά δεν κέρδισε και αν φταίει μόνο η έλλειψη ρέντας: «Όταν κάτι συμβαίνει μία φορά είναι τυχαίο και συμβαίνει σε όλες τις ομάδες του κόσμου. Σε βάθος χρόνου, βέβαια, πάντα αποδίδεται το δίκαιο. Θα μας αποδοθούν σε βάθος χρόνου αυτά που χάσαμε εως σήμερα. Όταν όμως επαναλαμβάνεται κάτι ίσως κάτι δεν κάνω εγώ καλά ή η ομάδα».

Για τις ισοπαλίες που έφτασαν τις 8 στο πρωτάθλημα και 10 μαζί με το κύπελλο: «Δεν πιστεύω ότι έχει να κάνει με την ψυχολογία το ότι δεν κερδίζουμε. Έχουμε κάποιες αδράνειες που πληρώνουμε. Θα ψάξω να βρω την αιτία. Είναι σημαντικό ότι σκοράρουμε πάντα, αλλά δεχόμαστε κιόλας πάντα γκολ».

Για τα μεταγραφικά: «Είναι νωρίς να μιλήσουμε γι’ αυτά, είναι πάγιο αυτά που λέμε ότι θα γίνουν τα πράγματα την κατάλληλη στιγμή. Έχουμε ακόμα χρόνο».

Για το αν θα ζητήσει μεταγραφές: «Αυτά θα τα κοινοποιήσω πρώτα εκεί που πρέπει και μετά σ’ εσάς».

Για τη συνέχεια του πρωταθλήματος: «Η ομάδα μέσα από την προσπάθεια έχει δημιουργήσει προσδοκίες στον κόσμο όπως είπα και προηγουμένως. Δικαιολογημένα τη θέλει ο κόσμος ψηλά. Για να κάνεις, όμως, βήματα μπροστά θέλει τεράστια προσπάθεια. Καταλαβαίνω τον κόσμο, αισθανόμαστε υπερήφανοι που είμαστε μέλη της ομάδας. Θέλω να μην κάνουμε εύκολα δώρα στα γκολ που δεχόμαστε».

Και για την αλλαγή του Μιχαήλ: «Ήταν αναγκαστική η αλλαγή του Μιχαήλ» (σ.σ. πιθανότατα έχει τράβηγμα στον δικέφαλο)».