Βαθμολογία

Θεοδοσιάδης: «Εμφανίσαμε τις γνωστές αδυναμίες»

Τις ίδιες αδυναμίες με τα προηγούμενα εκτός έδρας ματς έδειξε ο Απόλλων Λάρισας στα Τρίκαλα. Αυτό υποστήριξε ο τεχνικός, Νίκος Θεοδοσιάδης μετά την ήττα με 3-1 και ανέφερε:

«Το ματς είχε δύο όψεις. Το πρώτο ημίχρονο ανήκε σε εμάς. Είχαμε πολύ καλή οργάνωση στο παιχνίδι μας. Προηγηθήκαμε, αλλά καθοριστικό ρόλο έπαιξε το γκολ της ισοφάρισης. Στο δεύτερο ημίχρονο ενώ είπα στα παιδιά να αποφύγουμε τα άσκοπα φάουλ έξω από την περιοχή μας - μέτρησα περίπου 20 - νομίζω ότι δεν είχαμε τη συγκέντρωση του πρώτου 45λέπτου.

Εμφανίσαμε τις γνωστές αδυναμίες των προηγούμενων εκτός έδρας αγώνων. Είναι ένα θέμα που μας απασχολεί. Δείχνουμε άλλο πρόσωπο στο Αλκαζάρ και άλλο εκτός έδρας. Πληρώσαμε τη συμπεριφορά μας στις στατικές φάσεις με τα χτυπήματα του Γκόλια και την έλλειψη αυτοσυγκέντρωσης σε συγκεκριμένες φάσεις. Η νίκη των Τρικάλων είναι δίκαιη βάσει της εικόνας του δευτέρου ημιχρόνου. Στο δεύτερο ημίχρονο δεν βγήκαμε στο γήπεδο. Κοιτάμε το επόμενο ματς στην Καλλιθέα να μπορέσουμε να βρούμε λύσεις εκτός έδρας και τον τρόπο να πάρουμε βαθμούς. Καλή συνέχεια στα Τρίκαλα».