Βαθμολογία

MEGA: Ώρα να αναστηθεί!

Αυτή τη φορά, τα πράγματα δείχνουν περισσότερο σοβαρά και αισιόδοξα, από κάθε άλλη φορά στο παρελθόν. Η είδηση αναφέρει ότι οι δανείστριες τράπεζες αποδέχονται τις προτάσεις για… οξυγόνο στο Mega, κάτι που σημαίνει ότι, το πάλαι ποτέ Μεγάλο Κανάλι βρίσκεται πιο κοντά από ποτέ τον τελευταίο χρόνο στη διάσωση.

Τι σημαίνει ,ωστόσο, “διάσωση”; Το Mega, με την προηγούμενη μορφή του, πολύ δύσκολα θα επιστρέψει στην κανονικότητα. Ενδεχομένως το επόμενο διάστημα, και εφόσον επιβεβαιωθούν οι φήμες για πληρωμή ενός μέρους των χρωστούμενων στους ηρωικούς εργαζόμενους, το κανάλι να προσθέσει στο πρόγραμμα-κονσέρβα που προβάλλει εδώ και έναν χρόνο, σποραδικά δελτία ειδήσεων.

Το μεγάλο στοίχημα είναι να συμμετάσχει το Mega στον επικείμενο διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες. Και εκεί, οι ιδιοκτήτες του να αποδείξουν ότι ενδιαφέρονται πραγματικά για το “φιλί της ζωής”,με βάθος προοπτικής και συγκεκριμένο στρατηγικό σχεδιασμό.

Η εμπειρία ,άλλωστε, μας δίδαξε ότι το Μεγάλο Κανάλι παραμένει “brand”, ακόμη και στον απόηχο των μεγάλων προβλημάτων του. Μόνο που ένα “brand” το οποίο απέδειξε τις αντοχές του, δεν το κακοποιείς. Το τιμάς. Ακόμη κι αν αυτό συνεπάγεται ότι θα πρέπει να επενδύσεις αρκετά χρήματα για την αναγέννησή του.

Ysterografa.gr