Βαθμολογία

Το μήνυμα του Σταύρου Πουλαράκη λίγο πριν τις εκλογές!

Στο ψηφοδέλτιο του Σωτήρη Γιαννακόπουλου και το συνδυασμό «ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΑΚΗ ΚΙΝΗΣΗ» θα κατέβει ο Σταύρος Πουλαράκης. Συγκεκριμένα είναι υποψήφιος στο τμήμα μεταποίησης.  

Ο γνωστός Φαρσαλινός επιχειρηματίας αποφάσισε να λάβει μέρος στη «μάχη» για την εκλογή νέας διοίκησης στο Επιμελητήριο της Λάρισας και να συμπορευτεί με τον Σωτήρη Γιαννακόπουλο και το συνδυασμό «ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΑΚΗ ΚΙΝΗΣΗ».

Ιδιαίτερα αγαπητός στην πόλη των Φαρσάλων, με έντονη επιχειρηματική δράση για πολλά χρόνια τόσο στα Φάρσαλα όσο και στη Λάρισα και όχι μόνο, ο Σταύρος Πουλαράκης είναι αναμφισβήτητα από τις υποψηφιότητες που ξεχωρίζουν στο προεκλογικό τοπίο για το Επιμελητήριο. Ο ίδιος μάλιστα ζητά τη βοήθεια όλων σε αυτό το νέο εγχείρημα που θέλει να στεφθεί με απόλυτη επιτυχία.

Να θυμίσουμε οι εκλογές στο Επιμελητήριο Λάρισας για την ανάδειξη των 31 μελών θα διεξαχθούν στις 11 και 12 Δεκεμβρίου 2017 (Δευτέρα και Τρίτη) στα Γραφεία του Επιμελητηρίου (Παπακυριαζή 44, Λάρισα) καθώς επίσης και στα Γραφεία των Παραρτημάτων Ελασσόνας (Οικονόμου εξ Οικονόμων 43), Φαρσάλων (Καναδά 24), Τυρνάβου (Αγ. Παρασκευής 21) και Αγιάς (Σοφοκλή Ευστρατιάδη πάνω από την Ταβέρνα ΚΙΒΩΤΟΣ).

Το μήνυμα του Σταύρου Πουλαράκη

">http://

Διανύουμε την εποχή που ο χώρος των επιχειρήσεων και κατ΄επέκταση της τοπικής οικονομίας χτυπήθηκαν από την πιο βαθιάοικονομική και αξιακή κρίση.Το μοναδικό όχημα του επαγγελματία που θα ενθαρρύνει μέσω της επαγγελματικής εκπαίδευσης, τις παραγωγικές δυνάμεις προκειμένου να δραστηριοποιηθούν και να εκσυγχρονίσουν δομές και λειτουργίες, οργανωμένο, από την επιχείρηση για την επιχείρηση, αποτελώντας αναπόσπαστο κομμάτι ενός αναπτυξιακού περιβάλλοντος είναι το Επιμελητήριο Λάρισας.

Σαν επαγγελματίες οφείλομε να συμπορευτούμε με τις ανάγκες και τις ευκαιρίες μιας νέας εποχής, με καινοτόμο πνεύμα και δυναμισμό. Πρέπει να ξεκινούμε μια ειλικρινή και συγκροτημένη πορεία για  την επόμενη μέρα, υπηρετώντας ατομικά, συλλογικά και δημιουργικά την οικονομία και την επιχειρηματικότητα του τόπου μας.

Με προσωπική θέληση, επιμονή, εργατικότητα, γνώση και αδιάλειπτη παρουσία, που έχει οράματα και δυνατότητες υλοποίησης των παραπάνω στόχων και με την πολυετή μου παρουσία και προσπάθεια για τα κοινά, Θέτω τον εαυτό μου στην διάθεση όλων των συναδέλφων του τομέα της μεταποίησης στον νομό Λάρισας.

Στις εκλογές του Επιμελητήριου στηρίζω ως υποψήφιος την Ανεξάρτητη Επιμελητηριακή Κίνηση και τον επικεφαλής της Σωτήρη Γιαννακόπουλο. Εύχομαι καλή δύναμη στα μέλη του συνδυασμού μας και σε όλους τους συμμετέχοντες στις εκλογές, με την ευχή να διανύσουμε την περίοδο αυτή με υπευθυνότητα, διαφυλάττοντας, όπως αρμόζει, το κύρος του αρχαιότερου θεσμού της επιχειρηματικής κοινότητας.

Πουλαράκης Σταύρος