Βαθμολογία

Νίκη για Λάρισα 2012, παράπονα από Φαλανιακό

Μια πολύ σημαντική νίκη με σκορ 2-1 πέτυχε η ομάδα της Λάρισας 2012 κόντρα στο Φαλανιακό για την 12η αγωνιστική της Α' ΕΠΣΛ DeTox.

Η ομάδα του Νίκου Αργυρούλη με τη νίκη αυτή έφτασε τους 16 βαθμούς, έναντι 7 που έχει ο σύλλογος της Φαλάνης στην προσπάθεια των ομάδων για παραμονή.

Το ματς ξεκίνησε καλά για την Λάρισα 2012 που μπήκε δυνατά και στο 11' ο Ξέρρας με σουτ έκανε το 1-0 που ήταν και το σκορ του πρώτου μέρους, σε ένα κακό πρώτο ημίχρονο.

Στην επανάληψη ο Φαλανιακός ισοφάρισε σε 1-1 στο 81' με σουτ έξω από την περιοχή του Παπαγεωργίου, ενώ στην αμέσως επόμενη φάση ο Ηλίας Πανταζής μπήκε στην περιοχή και σε ένα ανεπανάληπτο τετ-α-τετ έστειλε τη μπάλα άουτ, μια κομβική φάση καθώς αν εκεί γινόταν το 1-2, ίσως να είχαμε διαφορετική εξέλιξη.

Και αυτό γιατί στο 88' η Λάρισα 2012 έφτασε στο 2-1 με κοντινό σουτ του Τσιάκου, σε μια φάση που διαμαρτυρήθηκαν οι του Φαλανιακού καθώς πριν γίνει το 2-1, υπήρξε καθαρό φάουλ στο χώρο του κέντρου που δεν δόθηκε με συνέπεια στην εξέλιξη της φάσης να γίνει το τελικό 2-1.

Λάρισα 2012 (Νίκος Αργυρούλης): Μπρέλλας, Μανακούσιος, Φλώρος Παν, Φλώρος Β., Σελλήνης (60' Κίτσιος Παν.), Φλώρος Βαλ., Μπέης (80' Κριεμάδης), Μπόντε, Κίτσος Δ. (90' Νταής), Ξέρρας, Τσιάκος.

Φαλανιακός (Τάσος Μπεριτζάς): Παπαιωάννου, Μαχαίρας, Βαρσάμης, Σουλιώτης, Κολοβός, Πανταζής Γ., Μπλέντι, Πανταζής Θ. (73' Πανταζής Η.), Παπαγεωργίου, Αλεξαντρής, Λυγούρας.

* Η ομάδα του Φαλανιακού έχει πολλά παράπονα από την διαιτησία του κ. Γκάγκα καθώς πέρα από την φάση που γίνεται το 2-1 υπέρ της Λάρισας 2012, στο 51' δεν δόθηκε πέναλτι υπέρ της ομάδας της Φαλάνης.