Βαθμολογία

Τριάρα και καλό ποδόσφαιρο από Οικονόμο, 3-1 τα Βούναινα

Νίκη με σκορ 3-1 πέτυχε σήμερα (10/12) η ομάδα του Οικονόμου Τσαριτσάνης κόντρα στα Βούναινα για την 12η αγωνιστική της Α' ΕΠΣΛ DeTox.

Η ομάδα του Κώστα Κατσάρα έπαιξε ωραίο ποδόσφαιρο, απέναντι στα Βούναινα που και αυτά με την σειρά τους, παρά τα προβλήματα τραυματισμών πάλεψαν όσο μπορούσαν το παιχνίδι.

Ένα παιχνίδι στο οποίο το πρώτο ημίχρονο είχε τρία τέρματα, ενώ η ελασσονίτικη ομάδα, που έχει και ένα ματς λιγότερο, είχε και δυο δοκάρια στην αναμέτρηση, ένα σε κάθε ημίχρονο.

Μόλις στο 6' από εκτέλεση φάουλ του Τόλιου ο μεν Κουμπούρας προσπάθησε να σκοράρει, ο δε Γιουρούκης να αποκρούσει με την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα. Τρία λεπτά αργότερα τα Βούναινα έφτασαν στο 1-1 όταν σε σέντρα σουτ του Ηλία Μερτζανίδη ο Νούσιας απέκρουσε τη μπάλα όμως ο επερχόμενος Κέβιν Καζάνι με σουτ εξ επαφής έφερε το ματς στα ίσια.

Στο 41' ο Οικονόμος ξαναπήρε το προβάδισμα στο σκορ όταν από σέντρα του Πούτα ο Ζηρδέλης με κεφαλιά έκανε το 2-1, ένα αποτέλεσμα που δεν άλλαξε μέχρι το ημίχρονο παρότι οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι δυο λεπτά αργότερα σε σουτ του Τόλιου. Το τελικό 3-1 πέτυχε στο 70' ο Χάμος με κεφαλιά ύστερα από εκτέλεση φάουλ του Πούτα. Η Τσαριτσάνη είχε δεύτερο δοκάρι στο ματς στο 77' με σουτ του Κακαράντζα που σταμάτησε στο οριζόντιο.

Οικονόμος Τσαριτσάνης (Κώστας Κατσάρας): Νούσιας, Καραϊσκος (46' Ντούφας), Πούτας, Κολιός, Κουμπούρας (72' Λεβέντης), Χάμος, Γκαμπέτας (60' Παλιγιάννης), Καραλούλης, Ζηρδέλης, Τόλιος (69' Κακαράντζας), Βραχαλίβας.

Βούναινα (Θοδωρής Εμμανουήλ): Κουκουφίκης, Καρέντζος, Γιουρούκης, Αγγλόπουλος Γ., Μερτζανίδης Η., Κατσιώτης, Καζάνι Κ., Χριστοδούλου, Μερτζανίδης Φ., Ξαφάρας, Ραπτόπουλος.

* Η διοίκηση της ΑΕ Βουναίνων ευχαριστεί την ομάδα και τους ανθρώπους του Οικονόμου Τσαριτσάνης για την άψογη φιλοξενία που τους παρείχαν και υπόσχεται ανάλογη ανταπόδοση στον αγώνα του δευτέρου γύρου.

ΝΙΚΟΣ ΜΙΧΟΣ