Βαθμολογία

Μοιρασιά (1-1) ανάμεσα σε Ηρακλή και ΠΟΕ (PICS)

Ισόπαλο με σκορ 1-1 ολοκληρώθηκε το σημερινό (10/12) παιχνίδι του Ηρακλή Λάρισας με τον ΠΟ Ελασσόνας για την 12η αγωνιστική της Α' ΕΠΣΛ DeTox.

Μια πολύ ωραία αναμέτρηση ανάμεσα σε δυο αρκετά καλές ομάδες, με τον ΠΟΕ να κρατά μέχρι το 93' το "2" στα χέρια του, όμως στην τελευταία φάση ο Ηρακλής έφτασε στο 1-1 και απέφυγε την ήττα.

Ένα παιχνίδι στο οποίο στο πρώτο ημίχρονο περιελάμβανε πολύ δύναμη, με τον ΠΟΕ να εκμεταλλεύται μια φάση που δημιούργησε και στην οποία κέρδισε το πέναλτι με το οποίο προηγήθηκε απέναντι σε έναν Ηρακλή που δεν απείλησε την εστία του έμπειρου Γούπου. Η ομάδα της Ελασσόνας είναι μια πολύ καλή ομάδα, νεανική ομάδα με πολύ καλά τρεξίματα.

Στην επανάληψη ο Γιάννης Τσακμακίδης από πλευράς Ηρακλή πέρασε στο παιχνίδι τον Ζαφειρίου προκειμένου να γίνει πιο επιθετική η ομάδα του και να μπορέσει να φτάσει σε κάποιο τέρμα. Πράγματι ο Ηρακλής απείλησε για να μην χάσει τουλάχιστον και έχασε ευκαιρίες για να δικαιωθεί τελικά στην τελευταία φάση με την κεφαλιά του Φώτου από την οποία έγινε το 1-1.

Με την συμπλήρωση 15 λεπτών αγώνα η Ελασσόνα άνοιξε το σκορ όταν ο Παπαχρήστου ανατράπηκε από τον Μόσχο με τον ρέφερι κ. Βλιώρα να δείχνει ορθώς το σημείο του πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Ματούλας που έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 0-1 που ήταν και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.

Τέσσερα λεπτά μετά την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου η ομάδα του Δημήτρη Μπουκουβάλα απείλησε για το 0-2 όμως το σουτ του Κυρίτση πέρασε ελάχιστα άουτ. Από εκεί και πέρα ο Ηρακλής ήταν αυτός που απειλούσε την εστία των φιλοξενούμενων με τον Νάστα στο 77' να κάνει το σουτ από πλάγια και την μπάλα να φεύγει λίγο άουτ, ενώ στο 87' η κεφαλιά του Αποστόλου πέρασε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Ο Ήρα συνέχισε την πίεση και έτσι στο 89' το σουτ του Γκιουρσάνη μέσα από την περιοχή από πλεονεκτική θέση η μπάλα πέρασε ψηλά άουτ. Και ενώ όλα έδειχναν ότι η Ελασσόνα θα φύγει με ένα σπουδαίο τρίποντο από την έδρα του Ηρακλή, στην τελευταία φάση έγινε το 1-1. Πιο συγκεκριμένα ο Χρηστίδης από τα αριστερά έκανε τη σέντρα και ο Φώτος με ωραία συστημένη κεφαλιά μέσα από την περιοχή έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Γούπου και την απόλυτη ισορροπία στο παιχνίδι.

Διαιτησία: Βλιώρας (Στάικος, Δημεράς).

Ηρακλής Λάρισας (Γιάννης Τσακμακίδης): Αναστασίου, Πάτσης (78' Φώτος), Φορτομάρης, Ψωμολιάς, Μόσχος, Μπάμης, Νάστας (88' Χρηστίδης), Κοντοθανάσης, Παπαγιαννούλης (46' Ζαφειρίου), Γκιουρσάνης, Αποστόλου.

ΠΟ Ελασσόνας (Δημήτρης Μπουκουβάλας): Γούπος, Μπούσιας, Κυρίτσης Ι., Περτζιόνι, Ποτόσογλου (84' Παναγιώτου), Κυρίτσης Θ., Μπαρλαγιάννης Ν. (46' Καραμάνος), Γελαλής (46' Σινάπαλος), Παπαχρήστος, Ματούλας (79' Σαφαρίκας), Μπούνα.

ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΚΑΤΖΟΥΛΗΣ