Βαθμολογία

«Πάμε για άνοδο»

Στο ότι θα κυνηγήσουν τον προβιβασμό, αλλά και στο γεγονός πως χρειάζονται ενίσχυση στάθηκε ο προπονητής του Ηρακλή, Σάκης Αναστασιάδης. Ο τεχνικός του Ημίθεου μίλησε μετά την επικράτηση της ομάδας του επί του ΑΣΦ Αλεξάνδρειας με 2-0, που τους έφερε στην κορυφή, σημειώνοντας πως πλέον ο «Γηραιός» πάει για άνοδο. Αναλυτικά:

«Σε έξι μέρες είχαμε τρία παιχνίδια πολύ δύσκολα, τελικά καταφέραμε και κερδίσαμε τα δύο από αυτά. Είμαι πολύ ευχαριστημένος. Σήμερα μας βγήκε η κούραση. Διαχειριστήκαμε άριστα το παιχνίδι. Κερδίσαμε και ξεκουράσουμε παίκτες. Πλέον κοιτάμε τον Εδεσσαϊκό, θέλουμε και εκεί τη νίκη να τελειώσουμε πρώτοι τον πρώτο γύρο.

Εμείς ξεκινήσαμε με στόχο να κρατήσουμε ζωντανό το όνομα του συλλόγου. Στην πορεία είπαμε να σώσουμε την ομάδα και πλέον πάμε για άνοδο, όλα αυτά δείχνουν πως μπορούμε να το πετύχουμε.

Συγκινητική η προσπάθεια των παικτών, έχουμε τρομερή συσπείρωση με τον κόσμο και μπορούμε να πετύχουμε τον στόχο. Χρειαζόμαστε ενίσχυση και θα πάρουμε παίκτες. Δεν το κρύβουμε μας ενδιαφέρει ο πρωταθλητισμός».