Βαθμολογία

Εύκολο απόγευμα για το Μαυροβούνι (PICS)

Το Μαυροβούνι κέρδισε εύκολα το νεανικό συγκρότημα του Καλοχωρίου στο τελικό σκορ 5-0.

Της Βάσως Γκατζούλη

Ένα ήταν το γκολ για το Μαυροβούνι στο πρώτο μέρος και πολλές χαμένες ευκαιρίες. Τα τέσσερα τα φύλαγε η ομάδα για την επανάληψη. Στο 6’ ο Ακριβόπουλος έκανε τη σέντρα, ο Πεζής το σουτ η μπάλα κόρνερ.

Δύο λεπτά μετά ο Κολιοφούτης έκανε το σουτ, η μπάλα κόντραρε για να καταλήξει στα δίχτυα για το 1-0. Στο 20’ ο Σιδέρης έβγαλε τη σέντρα, ο Πεζής την κεφαλιά και η μπάλα άουτ. Δέκα λεπτά μετά την κάθετη πάσα ο Μπάγκας Α. για τον Πεζή, αυτός έκανε το σουτ απέκρουσε ασταθώς ο Αλί, το ριμπάουντ ο Τριάντης, έσωσε αμυντικός πάνω στη γραμμή.

Από εκεί και πέρα έσωσε πολλές φορές ο Αλί την εστία του. Στο 43’ ο Ακριβόπουλος πέρασε τους αμυντικούς, έβγαλε την σέντρα για τον Πεζή αυτός το σουτ και έβγαλε σε κόρνερ ο Αλί. Το κόρνερ εκτέλεσε ο Μπάγκας Α. την κεφαλιά πήρε ο Μαντζαφούλης για να την στείλει άουτ.

Στο 48’ ο Ακριβόπουλος εκτέλεσε το κόρνερ, ωραία απόκρουση από τον Αλί σε κόρνερ. Τέσσερα λεπτά ο Μπάγκας Α. βρέθηκε τετ α τετ, έκανε το σουτ πάλι όμως ο Αλί μπλόκαρε.

Στο 57’ η κάθετη πάσα από τον Ακριβόπουλο για τον Μπάγκα Α., αυτός έκανε την ασίστ η μπάλα κόντραρε σε σώματα αμυντικών, ο Τριάντης με σουτ πάνω στην κίνηση έκανε το 2-0. Δύο λεπτά μετά ο Ακριβόπουλος με σουτ το 3-0, στο 60’ το πέναλτι κέρδισε ο Μπάγκας Α., εκτέλεσε ο Μαντζαφούλης για το 4-0 και στο 75’ ωραία σέντρα από τον Ατέση και ο Σιδέρης με σουτ το τελικό 5-0. Τελευταία φάση στο 80 με το σουτ του Σάπιου να περνάει λίγο άουτ.

Μαυροβούνι (Λάζαρος Αγγλόπουλος): Γερμάνης, Σάπιος, Μπάγκας Δ., Μαντζαφούλης (68’ Ριζόπουλος Δ.), Σιδέρης, Κολιοφούτης, Μπάγκας Α. (70’ Ατέσης), Μπατζέλας, Πεζής (59’ Πάτας), Ακριβόπουλος, Τριάντης (65’ Ξεζώνοτος).

Καλοχώρι (Αποστόλης Έξαρχος): Αλί, Γκουντούρας, Τσιρόνης Γ., Στραβέλας, Μάρκου, Νούσιος (79’ Σαϊτης Δ.), Δεσπόπουλος, Μήλιος, Τσιρώνης Α., Τόπης (46’ Έξαρχος Θ.), Λίταινας Β.

Διαιτητική τριπλέτα: Διαμάντης Χ., Κουϊμτζής, Κοντογιώργος.