Βαθμολογία

«Κάποιοι επιθυμούν την εξόντωσή μας»

Ανακοίνωση για την τιμωρία του Φώτη Αλεξίου εξέδωσε ο ΑΟ Καρδίας. Με αιχμηρό ύφος απάντησαν στην ΕΠΟ και όχι μόνο οι «πράσινοι», με αφορμή την ποινή που δέχτηκε η ίδια η ομάδα και ο προπονητής, με τον αποκλεισμό του για τρία έτη, για τα όσα συνέβησαν στο ματς με την ΑΠΕ Λαγκαδά.

Μάλιστα, τόνισαν χαρακτηριστικά πως, «το σενάριο που λέει να πέσουν τα "χωριά"και οι "φτωχές σε μπάζετ ομάδες"και να παραμείνουν οι πρωτεύουσες των Νόμων δε θα περάσει... Γι αυτό νάναι όλοι σίγουροι αξιωματούχοι της ΕΠΟ και μη!!!». Τέλος, σημείωσαν πως θα ενημερωθούν οι καθ' ύλην αρμόδιοι και ότι θα ασκηθεί έφεση, στην εξοντωτική ποινή που δέχτηκαν.

Η ανακοίνωση: «Οργή και αγανάκτηση προκαλεί η απόφαση σε πρώτο βαθμό της πειθαρχικής επιτροπής της ΕΠΟ η οποία με βάση το φύλλο αγώνα και τις υπερβολές του διαιτητή κ Τσαουσίδη (Συνδέσμου ΕΠΣΜ) στον αγώνα της 12/11 με τον Λαγκάδα στο οποίο ηττηθήκαμε με 2-0 μετά απο μια καταδικαστική διαιτησία,στον οποίο μια εντόνη διαμαρτυρία του προπονητή μας Φώτη Αλεξίου την μετέφερε ώς απειλή με αποτέλεσμα να μας επιβληθεί η παρακάτω ποινή:

Πρόστιμο 2000 στο σωματείο μας και 1 αγωνιστική χωρίς θεατές και πρόστιμο 8500!!! στον προπονητή μαςκαθώς και 1 μήνα εκτός πάγκου και 3 χρόνια εκτός γηπέδου!!!! Ολα αυτά στον Φώτη Αλεξίου που εθελοντικά προσφέρει στην ομάδα μας και στο ποδόσφαιρο της πόλης μας.

Είναι προφάνες οτι κάποιοι επιθυμούν την εξοντωση του σωματείου μας. Είναι προφανες οτι ο σχεδιασμός κάποιων το καλοκαίρι που μας είχανε φαβορί για υποβιβασμό χαλάει καθώς η ομάδα μας αγωνιστικά αντέχει. Να ξέρουν μόνο οτι θα αντέξουμε αγωνιστικά ώς το τέλος. Το σενάριο που λέει να πέσουν τα "χωριά"και οι "φτωχές σε μπάζετ ομάδες"και να παραμείνουν οι πρωτεύουσες των Νόμων δε θα περάσει... Γι αυτό νάναι όλοι σίγουροι αξιωματούχοι της ΕΠΟ και μη!!!.

Ενημερώνουμε τα μέλη μας οτι η ομάδα μας θα ασκήσει έφεση κατά της απόφασης την Δεύτερα και ελπίζουμε οτι η αρμόδια Επιτροπή θα πράξει το δίκαιο και θα εξαφανίσει την ποινή. Τέλος επίσημα θα ενημερωθεί για την απαράδεκτη αυτή απόφαση ο πρόεδρος της ΕΠΟ και το Δ.Σ της ΕΠΣΜ. Στο χορτάρι την Κυριακή...το ταξίδι συνεχίζεται!!!!».