Βαθμολογία

«Αποφασισμένοι για τη νίκη…»

Χωρίς τους τραυματίες Γκογκίδη και Ναούμη η ομάδα μπάσκετ της ΑΕΛ το Σάββατο στις 17:00 θα υποδεχθεί στο κλειστό γυμναστήριο της Νεάπολης Λάρισας, το Ψυχικό, στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής ημέρας του πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής κατηγορίας.

Οι βυσσινί ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους με προπόνηση στο κλειστό της Νεάπολης και με τον Χρήστο Χασανίδη να μην μπορεί να υπολογίζει στον εδώ και καιρό τραυματία Σωκράτη Ναούμη, αλλά και στον Χρήστο Γκογκίδη. Ο έμπειρος φόργουορντ ταλαιπωρείται από ένα τραυματισμό στο γόνατο και οι γιατροί της ομάδας του συνέστησαν ξεκούραση, χωρίς να μπορεί να καθοριστεί ακόμη ο χρόνος επιστροφής του στην αγωνιστική δράση. Οι υπόλοιποι παίκτες της ΑΕΛ δηλώνουν ετοιμοπόλεμοι και αποφασισμένοι να επιστρέψουν στις νίκες, καθώς στα τελευταία ματς η ομάδα έχει βελτιώσει κατά πολλή την αγωνιστική της εικόνα. Η αναμέτρηση με το Ψυχικό χαρακτηρίζεται, εκτός από δύσκολη και κομβική για την συνέχεια του πρωταθλήματος και για να μπορέσουν οι βυσσινί να επιστρέψουν στις επιτυχίες χρειάζονται την στήριξη του κόσμου της ομάδας.

Δηλώσεις
Ο τεχνικός της ΑΕΛ Χρήστος Χασανίδης μιλώντας για το ματς κόντρα στην ομάδα του Ψυχικού δήλωσε: «πέντε αγωνιστικές χωρίς νίκη είναι πολλές για την ομάδα. Είμαστε αποφασισμένοι να τα αδύνατα δυνατά για να φτάσουμε στη νίκη. Στα τελευταία ματς παρουσιάζουμε καλύτερη εικόνα και χάνουμε στις λεπτομέρειες, αλλά πλέον η καλή μας απόδοση θα πρέπει να συνοδευτεί και με νίκη. Για να το πετύχουμε αυτό χρειαζόμαστε τον κόσμο της ομάδας στο πλευρό μας. Τους θέλουμε κοντά μας για να καταφέρουμε να φτάσουμε στη νίκη».