Βαθμολογία

«Καμπάνες» και στη Γ' Εθνική

Μοίρασε τιμωρίες και πρόστιμα η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ την Παρασκευή (8/12). Ο Α.Ο. Καρδίας τιμωρήθηκε με μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών για τα όσα έγιναν στο ματς με την ΑΠΕ Λαγκαδά, ενώ βαριά «καμπάνα» επιβλήθηκε και στον προπονητή Φώτη Αλεξίου, που καλείται να πληρώσει 8.751 ευρώ, ενώ του απαγορεύεται για 1 μήνα η είσοδος στον αγωνιστικό χώρο και για τρία χρόνια η είσοδος στο γήπεδο!

Ποινή απαγόρευσης εισόδου για έναν μήνα στον αγωνιστικό χώρο επιβλήθηκε και στον Παρασκευά Ανδράλα, που πλέον έχει φύγει από τη Ρόδο. Το χέρι στην τσέπη βάζουν και Ολυμπιακός Βόλου, Καλαμάτα και Πέλοπας Κιάτου.

Αναλυτικά: «Κατά την τελευταία της συνεδρίαση, η Πειθαρχική Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας έλαβε τις εξής αποφάσεις.

Επέβαλλε στο σωματείο Πέλοψ Κιάτου χρηματική ποινή 300 ευρώ και στον Παρασκευά Ανδράλα, προπονητή του σωματείου ΑΣ Ρόδος, χρηματική ποινή 834 ευρώ, καθώς και ποινή απαγόρευσης εισόδου στον αγωνιστικό χώρο για 1 μήνα (αγώνας Γ’ Εθνικής Πέλοψ-Ρόδος).

Επέβαλλε στο σωματείο Νηρηίδες χρηματική ποινή 500 ευρώ (αγώνας Γ΄ Εθνικής Γυναικών Νηρηίδες-Αποολλωνίδες).

Επέβαλλε στο σωματείο Ολυμπιακός Βόλου χρηματική ποινή 834 ευρώ (αγώνας Γ’ Εθνικής Αχιλλέας Φαρσάλων-Ολυμπιακός Βόλου).

Αποφάσισε τον εκ νέου ορισμό του αγώνα ΕΠΣ Πρέβεζας/Λευκάδας-ΕΠΣ Άρτας για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων Παίδων, ο οποίος δεν διεξήχθη στις 8-11-2017.

Επέβαλλε στο σωματείο Καλαμάτα χρηματική ποινή 600 ευρώ (αγώνας Γ’ Εθνικής ΑΟ Πύλου-Καλαμάτα).

Επέβαλλε στο σωματείο ΑΟ Καρδίας ποινή διεξαγωγής 1 αγώνα χωρίς θεατές και στον δηλωμένο προπονητή του Φώτη Αλεξίου συνολική χρηματική ποινή 8.751, απαγόρευση εισόδου στον αγωνιστικό χώρο για 1 μήνα και απαγόρευση εισόδου στο γήπεδο για 3 έτη (αγώνας Γ’ Εθνικής Λαγκαδάς-ΑΟ Καρδίας)».