Βαθμολογία

Υποδοχή Ερντογάν από μέλη της μουσουλμανικής μειονότητας

Μέλη της μουσουλμανικής μειονότητας υποδέχθηκαν με συνθήματα και χειροκροτήματα έξω από το τζαμί Κιρ Μαχαλλέ της Κομοτηνής τον  Τούρκο Πρόεδρο Ερντογάν ο οποίος έφθασε στο σημείο πριν λίγη ώρα.

Τον κ. Ερντογάν υποδέχθηκαν έξω από το τζαμί οι ψευδομουφτήδες της Κομοτηνής και της Ξάνθης. Μικρά παιδιά του πρόσφεραν ανθοδέσμες, ενώ μέλη της μουσουλμανικής μειονότητας που είχαν συγκεντρωθεί εκεί, φώναζαν ρυθμικά το όνομά του και τον χειροκροτούσαν.

Στην πόλη της Κομοτηνής έχουν ληφθεί αυστηρά μέτρα ασφαλείας, έχουν αποκλεισθεί δρόμοι γύρω από το τζαμί και ελικόπτερο της Ελληνικής Αστυνομίας πετά πάνω από το χώρο. Ο κ. Ερντογάν έφθασε αεροπορικώς από την Αθήνα στο αεροδρόμιο της Αλεξανδρούπολης, όπου τον υποδέχθηκαν ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών Γιώργος Κατρούγκαλος και ο υφυπουργός Εξωτερικών Γιάννης Αμανατίδης.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα που έχει ανακοινωθεί, στις 13.30 θα παρακαθίσει σε γεύμα στο ξενοδοχείο "Chris and Eve Mansion" ενώ στις 4 το απόγευμα, θα αναχωρήσει από το αεροδρόμιο Αλεξανδρούπολης για την Τουρκία. Πληροφορίες  αναφέρουν ότι ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν θα επισκεφθεί και μεινοτικό σχολείο που βρίσκεται κοντά στο τζαμί.