Βαθμολογία

Βάζει βαθιά το χέρι στην τσέπη η Λαμία

Ακριβά πληρώνει η Λαμία τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στην αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό. Όπως έγινε γνωστό την Παρασκευή (8/12), το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο της Σούπερ Λίγκας της επέβαλε πρόστιμο 20.000 ευρώ.

Αντίθετα, ο προπονητής τερματοφυλάκων της, Γιώργος Μουντάκης, απαλλάχθηκε. Πρόστιμο 5.000 ευρώ καλείται να πληρώσει και ο ΠΑΟΚ. Αναλυτικά: «Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο πήρε τις παρακάτω αποφάσεις στο πλαίσιο των συναντήσεων της 13ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Super League ΣΟΥΡΩΤΗ. Αναλυτικά :

Α) ΠΑΕ Λαμία,  Γ. Μουντάκη προπονητή  τερματοφυλάκων: “Βάσει των αναφερομένων στο από 3/12/2017 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.), και στην από 3/12/2017 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα, σε συνδυασμό και με τον οπτικοακουστικό υλικό φορέα εγγραφής εικόνας και ήχου (DVD), στον οποίο αποτυπώνεται ο επίμαχος ποδοσφαιρικός αγώνας”: Για τη συμπεριφορά του κ. Γ. Μουντάκη καθώς επίσης και για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: απαλλάσσει τον κ. Γ. Μουντάκη. Επιβάλλει στην ΠΑΕ Λαμία χρηματική ποινή είκοσι χιλιάδων ευρώ.

Β) ΠΑΕ ΠΑΟΚ: “Βάσει των αναφερομένων στο από 2/12/2017 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.), και στην από 2/12/2017 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα, σε συνδυασμό και με τον οπτικοακουστικό υλικό φορέα εγγραφής εικόνας και ήχου (DVD), στον οποίο αποτυπώνεται ο επίμαχος ποδοσφαιρικός αγώνας”: Για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της: χρηματική ποινή πέντε χιλιάδων ευρώ».