Βαθμολογία

Θρίλερ με τον θάνατο πορνοστάρ στις ΗΠΑ

Στα 23 της χρόνια φέρεται να έβαλε τέλος στη ζωή της η επιτυχημένη πορνοστάρ August Ames. Η μελαχρινή καλλονή βρέθηκε νεκρή στο Camarillo της Καλιφόρνια, με τις πληροφορίες να μιλούν για αυτοκτονία.

Οι αρχές που ερευνούν την υπόθεση παρά τις ενδείξεις δεν έχουν αποκλείσει τα υπόλοιπα ενδεχόμενα. Η August το τελευταίο διάστημα δεχόταν «πυρά» για σχόλιο που είχε κάνει σχετικά με έναν γκέι παρτενέρ της, το οποίο ορισμένοι χρήστες των social media ερμήνευσαν ως ομοφοβικό.

«Όποια κοπέλα με αντικαταστήσει στο αυριανό γύρισμα, να ξέρει πως θα είναι μαζί με έναν άνδρα, ο οποίος έχει γυρίσει γκέι πορνό. Απλά να το ξέρει. Οι ατζέντηδες νοιάζονται καθόλου για τους ανθρώπους που εκπροσωπούν;», ήταν το μήνυμά της.

Τότε, ξεκίνησε ένα διαδικτυακό μπούλινγκ με την ίδια να απαντά: «Να πάτε να γαμ@@@@τε. Εγώ διαλέγω τι θα κάνω με το σώμα μου», απαντούσε οργισμένη, προσθέτοντας πως λατρεύει την γκέι κοινότητα.

«Δεν είμαι ομοφοβική. Τα περισσότερα κορίτσια δεν κάνουμε γυρίσματα με άντρες που έχουν γυρίσει γκέι πορνό για λόγους ασφαλείας. Δεν βάζω σε κίνδυνο το σώμα μου. Δεν ξέρω τι κάνουν στην προσωπική τους ζωή», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Άνθρωποι από το περιβάλλον της αναφέρουν πως ήταν καταθλιπτική, ωστόσο, άλλοι υποστηρίζουν πως ήταν ένας από τους πιο πρόσχαρους και προσιτούς ανθρώπους του χώρου. Η αστυνομία θα είναι αυτή που θα ρίξει φως στην υπόθεση.