Βαθμολογία

Λυμπερόπουλος: «Ακόμα περισσότερες χαρές»

Πλήρης ικανοποίηση υπάρχει στην ΑΕΚ για την πρόκριση στους «32» του Γιούροπα Λιγκ. Η Ένωση δεν συνάντησε προβλήματα κόντρα στην Αούστρια Βιέννης και με το 0-0 πήρε το εισιτήριο για την επόμενη φάση το βράδυ της Πέμπτης (7/12) κάνοντας τους πάντες εντός των τειχών να ξεσπάσουν σε πανηγυρισμούς.

Μετά το τέλος του αγώνα ο Νίκος Λυμπερόπουλος αποθέωσε τους παίκτες του Μανόλο Χιμένεθ και εξέφρασε την αισιοδοξία του πως θα υπάρξουν και νέες χαρές εάν συνεχίσουν έτσι οι «κιτρινόμαυροι». Δεν θέλησε, πάντως, να αναφερθεί στις μεταγραφές. Αναλυτικά όσα είπε:

«Η πρόκριση αυτή ανήκει στους παίκτες, από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο. Στα παιδιά που είναι εδώ, σε αυτά που βρίσκονται στην Αθήνα και στον Γιάκομπ που βρίσκεται στη Σουηδία. Τα χαμόγελα είναι πολλά σήμερα. Είμαι σίγουρος ότι θα συνεχίσουμε σε αυτόν τον ρυθμό και θα πάρουμε ακόμα περισσότερες χαρές. Πιστεύω πολύ σε αυτά τα παιδιά. Δίνουν το 100%, ο ένας συμπληρώνει τον άλλον και έχουν πολύ καλές σχέσεις μεταξύ τους. Νιώθω ευλογημένος που δουλεύω μαζί τους και πιστεύω ότι θα ζήσουμε κι άλλες χαρές».

Για το μπάτζετ που θα διαθέσει η ΑΕΚ για μεταγραφές και αν αυτό θα είναι μεγαλύτερο μετά την πρόκριση, απάντησε: «Για τα οικονομικά θα ρωτήσετε τον κ. Λυσάνδρου. Θα δούμε τι μπορούμε να κάνουμε στη μεταγραφική περίοδο σε συνεργασία με τον προπονητή μας. Το σίγουρο είναι ότι αν συνεχίσουμε έτσι όπως είμαστε αγαπημένοι, θα πάμε ακόμα καλύτερα.

Πρώτα κοιτάς το σπίτι σου και μετά τα υπόλοιπα. Τα παιδιά αυτά έχουν δώσει τα πάντα και υπάρχουν κι άλλοι από πίσω, θα το δείτε. Όποια προσθήκη κάνουμε ελπίζουμε ότι θα ενταχθεί γρήγορα στο σύνολο και θα συνεχίσουμε εξίσου καλά».