Βαθμολογία

«Καθάρισε» με τρεις ροπαλιές ο Ηρακλής

Τι κι αν βρέθηκε πίσω στο σκορ, ο «Γηραιός» έκανε την ανατροπή και επικράτησε εντός έδρας με 3-1 του Άρη Παλαιοχωρίου την Τετάρτη (6/12), στο αναβληθέν ντέρμπι της 12ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Έτσι, οι «κυανόλευκοι» μείωσαν τη διαφορά από τους πρωτοπόρους «κιτρινόμαυρους» στο -2 και πλέον η υπόθεση κορυφή αποκτά νέο ενδιαφέρον. Οι φιλοξενούμενοι ξάφνιασαν την ομάδα του Σάκη Αναστασιάδη και στο 4’ ο Κοττάκης άνοιξε το σκορ με κεφαλιά.

Όμως η απάντηση του Ηρακλή ήταν άμεση, με τον Ρόβα στο 12’ να φέρνει το παιχνίδι στα… ίσια. Στο 30’ οι αριθμητικές ισορροπίες άλλαξαν, με τον γκολκίπερ του Άρη να αντικρίζει την κόκκινη κάρτα για ανατροπή του Παπαδόπουλου έξω από την περιοχή. Από εκείνο το σημείο και έπειτα, οι γηπεδούχοι αύξησαν την πίεσή τους και στο 35’ ο Πτηνόπουλος τους έδωσε το προβάδισμα (2-1).

Στο 66’ αποβλήθηκε και ο Καρλόπουλος, αφήνοντας τους «κιτρινόμαυρους» με εννέα παίκτες. Γεγονός που εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο ο Ηρακλής, καθώς στο 72’ ο Ρόβας σημείωσε το δεύτερο προσωπικό του γκολ, διαμορφώνοντας το τελικό 3-1.

ΗΡΑΚΛΗΣ (Σάκης Αναστασιάδης): Βοσνιάδης, Καραντασιάδης, Καστριτσέας, Κυριακίδης, Ρεβυθόπουλος, Αθανασίου Α., Αθανασίου Π. (90' Ανδρεάκος), Ρόβας (76' Μούδιος), Πτηνόπουλος, Υφαντίδης (56' Σαββελίδης), Παπαδόπουλος.

ΑΡΗΣ ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΙΟΥ (Λεωνίδας Μπιλής): Παλαβράκης, Τσιντογιάννης, Αποστολάς, Ταΐρης, Κουκουρώνας, Αποστόλου, Κωτάκης, Κουκουλέκης, Σαμπιασβίλι, Καρλόπουλος, Σιμόνι.