Βαθμολογία

Κάλεσμα από Αήττητο Σπάτων ενόψει Χαλκίδας

Ένα πολύ μεγάλο ντέρμπι έχουμε την Κυριακή (10/12) για την 9η αγωνιστική του 7ου ομίλου της Γ' Εθνικής ανάμεσα στον Αήττητο Σπάτων και τη Χαλκίδα.

Τις δυο ομάδες τις χωρίζουν δυο βαθμοί με την ομάδα της Ανατολικής Αττικής να έχει 19 βαθμούς έναντι 17 της Χαλκίδας, ενώ ο σύλλογος των Σπάτων εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία καλεί τον κόσμο να δώσει το παρών.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:

«Πλησιάζει η μεγάλη ημέρα που θα φέρει αντιμέτωπες τις 2 πρώτες ομάδες, του 7ου ομίλου, της Γ’ Εθνικής, τον Αήττητο Σπάτων, 1ο στην βαθμολογία με 19 β. και τον ΑΟ Χαλκίς, που βρίσκεται στην 2η θέση με 17 β..

Μετά το ατυχές αποτέλεσμα της Κυριακής στην Ραφήνα όλοι έχουν πάρει το μάθημα που έπρεπε και τα δίνουν όλα να προετοιμαστούν όσο το δυνατόν καλύτερα και την Κυριακή να είναι πανέτοιμοι για το μεγάλο Ντέρμπι.

Όλοι οι ποδοσφαιριστές γνωρίζουν την μεγάλη σημασία του αγώνα και θέλουν να δείξουν για άλλη μια φορά πως σε σωστά γήπεδα μπορούν να παίξουν την μπάλα που ξέρουν και να προσφέρουν ουσία και θέαμα στους φιλάθλους. Η αξία της ομάδας της Χαλκίδας είναι γνωστή και με σεβασμό στην ιστορία της θα περιμένουμε με την γνωστή σε όλους φιλοξενία μας να δείξουμε πως και ο Αήττητος Σπάτων, πλέον γράφει την δική του ιστορία.

Ευκαιρία με το Ντέρμπι αυτό το γήπεδο Σπάτων να γεμίσει με τους φίλους της ομάδας μας και να γίνουμε άλλη μια φορά ο 12ος παίκτης. Σίγουρα η ποιότητα και των δύο ομάδων, από την μία και η κρισιμότητα του αγώνα, από την άλλη, θα φέρουν και αρκετό κόσμο στο Δημοτικό Γήπεδο Σπάτων, για να παρακολουθήσουν το παιχνίδι.

Ευχή όλων μας να γίνει ένα καλό παιχνίδι και ο καλύτερος να κερδίσει».