Βαθμολογία

Αδειάζει η κλεψύδρα για Μπάουμαν

Δύο ματς έμειναν μέχρι τη διακοπή των Χριστουγέννων και στην Κέρκυρα θέλουν να πάρουν ό,τι μπορέσουν σε αυτά γνωρίζοντας βέβαια πως το έργο τους μόνο εύκολο δεν θα είναι. Παράλληλα, όμως, ετοιμάζονται και για έναν καυτό Ιανουάριο.

Μεταγραφικά οι προτεραιότητες είναι συγκεκριμένες, αλλά ταυτόχρονα οι Φαίακες δουλεύουν και τις αποχωρήσεις. Εκεί τα πράγματα είναι πιο ξεκάθαρα με τους φευγάτους να μην είναι λίγοι μέχρι τώρα.

Ένας από εκείνους που θα κριθεί στα τελευταία δύο ματς μέχρι τις γιορτές είναι ο Χόναταν Χεσούς Μπάουμαν, ο οποίος μετρά πέντε συμμετοχές στο πρωτάθλημα και τρεις στο Κύπελλο. Στα ματς με Ολυμπιακό και Τρίκαλα έδειξε κάποια καλά στοιχεία για πρώτη φορά, όμως, αυτό που τονίζεται είναι πως «θέλουμε κάτι πιο σίγουρο. Όλα τα ματς πλέον είναι σημαντικά για εμάς και χρειαζόμαστε παίκτες που να βοηθούν».

Η αρχική εισήγηση είναι να αποτελέσει και εκείνος παρελθόν και μένει να φανεί εάν θα καταφέρει να το... γυρίσει έως τότε. Θα πρέπει, βέβαια, να βρεθεί και ο αντικαταστάτης του, αφού ειδικά στην επίθεση τα κουκιά είναι μετρημένα με τον Τουράμ να είναι μία μέσα, μία έξω.

a-sports.gr