Βαθμολογία

Προβληματίζεται ο Τεννές

Κάθε άλλο παρά βολικά έχουν έρθει αυτές τις μέρες τα πράγματα για τον Μπάμπη Τεννέ, ο οποίος βλέπει εν όψει ΠΑΣ Γιάννινα ότι δεν μπορεί να υπολογίζει σε σημαντικούς παίκτες του κυρίως μεσοαμυντικά.

Παντελιάδης, Παπαδόπουλος και Ακόστα είναι τιμωρημένοι, ενώ το πρόβλημα είναι ότι δεν ξεπερνά και τις ενοχλήσεις ο Αναστασιάδης. Υπήρχε μία αισιοδοξία πως θα είναι διαθέσιμος στον αγώνα με τους Ηπειρώτες, αλλά ο έμπειρος αμυντικός δεν δείχνει να ξεπερνά τις ενοχλήσεις.

Γι' αυτό το λόγο υποβλήθηκε εκ νέου σε μαγνητική και τα αποτελέσματά της αναμένονται την Τετάρτη (6/12). Θα χάσει λογικά το ματς στους «Ζωσιμάδες» και αυτό αναγκάζει τον Τεννέ να προβεί σε αλχημείες.

Δεδομένου ότι αριστερά δεν υπάρχει εναλλακτική λύση με τον Τεννέ να μην εμπιστεύεται τον Παπαργυρίου, το πιο πιθανό είναι να πάει ο Κουτρομάνος. Αλλά εάν γίνει αυτό, δημιουργείται κενό δεξιά. Πώς θα καλυφθεί; Αυτό είναι κάτι που θα φανεί τις επόμενες μέρες, αφού εάν μετακινηθεί ο Ασίγκμπα, δεν θα υπάρχει άλλο στόπερ ελλείψει Αναστασιάδη.

a-sports.gr