Βαθμολογία

Νέα αποχώρηση στον Ιάλυσο

Παρελθόν από την ομάδα της Ρόδου αποτελεί και ο Λάζαρος Θρουμουλόπουλος. Νέα αποχώρηση για τον Ιάλυσο, καθώς μετά τους Βασιλακάκη και Πόποβιτς, ούτε ο έμπειρος προπονητής, που βρισκόταν στο τεχικό τιμ της ομάδας από το καλοκαίρι, θα συνεχίσει στους «τοξοβόλους».

Αναλυτικά το «αντίο» του Λάζαρου Θρουμουλόπουλου μέσω των social media: «Ένα μικρό αλλά ιδιαίτερα χρήσιμο κεφάλαιο της διαδρομής μου στο ποδόσφαιρο έκλεισε σήμερα. Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση του ΓΑΣ ΙΑΛΥΣΟΣ, τον πρόεδρο κ. Χατζηνικήτα και τους συνεργάτες του για την ευκαιρία που μου έδωσαν να αποτελέσω μέρος της φετινής προσπάθειας και της εμπιστοσύνης που μου έδειξαν.

Τους συναδέλφους προπονητές κ. Αλεξιάδη και Βασιλακάκη, και τον προπονητή τερματοφυλάκων κ. Κουλούμπρη, με τους οποίους μοιραστήκαμε την αγωνία του πάγκου και περάσαμε ατελείωτες ώρες μαζί στα γήπεδα δουλεύοντας για τον στόχο της ομάδας. Φυσικά τους ποδοσφαιριστές μας με την αναμφισβήτητη ποιότητα που με έκαναν πιο πλούσιο σε γνώσεις, εμπειρίες και φιλίες!

Ιδιαίτερη παρακαταθήκη για το μέλλον μου στο χώρο αποτελεί η φιλία και οι ατελείωτες ώρες συζήτησης με τον προπονητή φυσικής κατάστασης της ομάδας τον Γιάννη Κατσανίκα, έναν επιστήμονα, εξαιρετικό επαγγελματία και παιδί με λαμπρό μέλλον.

Όλους εσάς όπως και τους υπόλοιπους εργαζόμενους στο σύλλογο και εσάς τους πιστούς φίλους της ομάδας, σας έχω στην καρδιά μου, σας ευχαριστώ για την αγάπη σας και ελπίζω ότι οι δρόμοι μας θα ξανασυναντηθούν. Και μη ξεχνάτε... Ηττημένος δεν είναι αυτός που χάνει αλλά αυτός που παραιτείται!»