Βαθμολογία

Με Βιγιαφάνιες στην Τούμπα, στα άκρα με Τσάβες

Ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι εκτός έδρας δίνει την Κυριακή (11/12) ο Παναθηναϊκός ο οποίος αντιμετωπίζει στην Τούμπα τον ΠΑΟΚ για την 14η αγωνιστική της Super League.

Ένα παιχνίδι το οποίο θα γίνει με κόσμο καθώς ο Δικέφαλος καθάρισε την τιμωρία με τα κεκλεισμένων και έτσι η Τούμπα αναμένεται να είναι κατάμεστη την Κυριακή.

Ένα παιχνίδι στο οποίο επιστρέφει στην ενδεκάδα του Παναθηναϊκού ο Λούκας Βιγιαφάνιες, ενώ εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα είναι διαθέσιμος και ο Μολέδο. Ερωτηματικό παραμένει ο Κουρμπέλης με την συμμετοχή του να κρίνεται το επόμενο διήμερο.

Πάντως στο "τριφύλλι" έχουν να αντιμετωπίσουν και την περίπτωση Αντρέ Τσάβες με τις σχέσεις να οδηγούνται στα άκρα καθώς ο παίκτης, που έφυγε αδικαιολόγητα, αρνείται να επιστρέψει στην Ελλάδα ισχυριζόμενος ότι κάνει θεραπεία μιας και είναι ανένδοτος στο να επιστρέψει στην ομάδα.

Οι "πράσινοι" θα προχωρήσουν σε διακοπή και λύση συμβολαίου και πολύ δύσκολα θα μπορέσει να αγωνιστεί και πάλι, ενώ και ο προπονητής της ομάδας Μαρίνος Ουζουνίδης έχει πάψει να ασχολείται με τον παίκτη και τα τερτίπια του.