Βαθμολογία

Προς αποχώρηση ο Μεληκιώτης

Για τη σκούπα που έρχεται στην Κέρκυρα έχουμε προϊδεάσει και τα ονόματα που μπαίνουν στη μαύρη λίστα συνεχώς και αυξάνονται. Ένα από αυτά είναι και του Δημήτρη Μεληκιώτη, ο οποίος απογοήτευσε πλήρως.

Αποκτήθηκε το καλοκαίρι με τη μορφή δανεισμού από την ΑΕΚ για να υπάρχει μία ακόμη επιλογή μεσοεπιθετικά, αλλά έχει παίξει ελάχιστα. Δεν πείθει πως μπορεί να βοηθήσει και γι' αυτό έχουν αρχίσει οι Φαίακες να ψάχνονται για να διακοπεί ο δανεισμός του.

Από εκεί και πέρα, γκάζια είχε το μενού τόσο την Κυριακή (3/12) στο ξενοδοχείο όσο και τη Δευτέρα (4/12) στην προπόνηση με τον Αλέξανδρο Βοσνιάδη να λέει μεταξύ άλλων στους παίκτες του: «Υπάρχει εμπιστοσύνη στην ομάδα. Αδικούμε τον εαυτό μας, έπρεπε να έχουμε παραπάνω βαθμούς. Δεν πρέπει να ξανακάνουμε εμφάνιση σαν την Τρίπολη. Χάσαμε με κατεβασμένα χέρια».

Ένα ακόμη μήνυμα που πέρασε ήταν πως «πρέπει να είμαστε πιο δυνατοί, να το ξεπεράσουμε αυτό», ενώ το ευχάριστο για τον Μακεδόνα τεχνικό είναι πως βλέπει τον Νούνες να προπονείται κανονικά. Ο Τουράμ επέστρεψε από την Ιταλία, όπου επισκέφτηκε έναν γιατρό, και αναμένεται πλέον το πότε θα ανάψει πράσινο φως το ιατρικό επιτελείο για να ξεκινήσει τις προπονήσεις.

a-sports.gr