Βαθμολογία

Η Ρένα Ρίγγα αποκαλύπτει

H Ρένα Ρίγγα είναι μια σεναριογράφος που έχει υπογράψει πολλές τηλεοπτικές επιτυχίες, όπως το ''Άκρως Οικογενειακόν'', το ''Ευτυχισμένοι Μαζί'' κ.λπ. Η ίδια μιλά αποκλειστικά στο tvnea κι αποκαλύπτει μέσα σε άλλα ποια σειρά θα επέλεγε να αναβιώσει ...

Είστε μια σεναριογράφος που φέρει την υπογραφή των μεγαλύτερων επιτυχιών στην ελληνική τηλεόραση. Έχετε βρει το μυστικό της επιτυχίας; Αν είχε βρει κάποιος σεναριογράφος το μυστικό της επιτυχίας, θα ήταν ευτυχισμένος. Αυτό που προσπαθώ να κάνω είναι να φτιάχνω ήρωες καθημερινούς ,με καθημερινά προβλήματα, για να μπορεί να ταυτιστεί ο τηλεθεατής. Γράφοντας προσπαθώ να πω αυτό που πιστεύω, ότι η αλήθεια βρίσκεται στο μεσοδιάστημα και ποτέ στη μία ή στην άλλη πλευρά. Καθένας μας είναι ένας μικρός Ιανός με τις καλές και τις κακές πλευρές του. 

Τα περισσότερα από τα σίριαλ που έχετε επιμεληθεί, παίζουν διαρκώς σε επανάληψη. Είναι κι αυτό μια μορφή δικαίωσης κι ανταμοιβής για έναν δημιουργό; 

Φυσικά, όταν βλέπω σειρές που έγραψα πριν δέκα χρόνια να παίζονται και να κάνουν νούμερα ,είμαι πολύ πολύ ευτυχισμένη γιατί αυτό σημαίνει ότι έπιασα κάποιες διαχρονικές αλήθειες.

Αν σας ζήταγα να μου πείτε ποια σειρά σας θα επιλέγατε να αναβιώσετε, τι θα μου απαντούσατε; 

Θα μπορούσα να αναβιώσω σειρές που θα είχε νόημα η συνέχειά τους και ενδιαφέρον, που οι ιστορίες τους δεν έκλεισαν με ένα οριστικό φινάλε. Όπως για παράδειγμα το ''Άκρως Οικογενειακόν'', ή το ''Ευτυχισμένοι Μαζί'' , το ''Πίσω στο Σπίτι'', και κάποιες άλλες.