Βαθμολογία

Ευχαριστίες Κούγια μέσω προσωπικής δήλωσης

Προσωπική δήλωση έκανε σήμερα (4/12) ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΑΕΛ Αλέξης Κούγιας με την οποία ευχαριστεί όλους όσους συνεχάρησαν την λαρισινή ΠΑΕ για την πρωτοβουλία της για τους νεκρούς της Μάνδρας.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:

Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους, επώνυμους κι ανώνυμους, οι οποίοι είτε με μηνύματα είτε προσωπικά με συνεχάρησαν για την πρωτοβουλία μας για ένα μόνο, να τοποθετήσουμε στο εμπρόσθιο μέρος της φανέλας μας το κοινωνικό μήνυμα για την άδικη τραγωδία στη Μάνδρα και να δηλώσω ότι αυτή η πρωτοβουλία ίσχυε μόνο για το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα και οι φανέλες αυτές είναι συλλεκτικές, θα υπογραφούν από όλους τους παίκτες και θα εκτεθούν σε απευθείας και ηλεκτρονικό πλειστηριασμό και τα χρήματα θα παραδοθούν στους συγγενείς των θυμάτων της Μάνδρας.

Η ΠΑΕ ΑΕΛ θέλει αυτήν την εκδήλωση να την συνδιοργανώσει τόσο με την Super League, αλλά και με τον Δήμο Λαρισαίων. Η ημερομηνία και ο τόπος του πλειοδοτικού πλειστηριασμού γι αυτές τις συλλεκτικές φανέλες θα ανακοινωθεί εντός της εβδομάδας, αλλά είναι βέβαιο ότι θα διεξαχθεί τις εορταστικές ημέρες των Χριστουγέννων και του νέου έτους.

Επίσης τόσο προσωπικά, όσο και εκ μέρους του ΔΣ της ΠΑΕ ΑΕΛ θέλω να δώσω συγχαρητήρια σε όλους τους ποδοσφαιριστές και τους προπονητές μας για την υπέρπροσπάθεια που καταβάλλουν, ώστε να κατακτηθεί ο φετινός στόχος της κατακτήσεως μιας απο την 5η έως τη 10η θέση της βαθμολογίας του πρωταθλήματος και να δηλώσω ότι εγώ προσωπικώς θα καταβάλλω κάθε δυνατή οικονομική προσπάθεια, ώστε η ομάδα να ενισχυθεί εκεί που πρέπει.